• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan fotoğrafcı ile ilgili yardım

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

_Elifceee_

Guru
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
260
4
318
İstanbul
Canlarım size bşy sormak istiyorum fotoğrafcıya ne kadar verdiniz nişan için acaba içinde neler vardı rica etsem bilgi verirmisiniz?İstanbulda özellikle:16:

canım bende araştırma yapıyorum bir kaç yerle görüştüm.. ben dış çekim birazda stüdyo olsun istiyorum karma bir şeyler yaptırıcam, benim yaptıracağım paket şöyle ; sabah kuaförde başlıyor çekimler dışarda nerde istersem yıldız emirgan tarafı düşünüyorum..burda bir kaç saatlik çekimden sonra stüdyoya gidip ordada birkaç poz çekilecek bu çekilen tüm pozlardan seçme yapılıp rötüş falan yapılacak şekiller verilecek resimlere büyük bir albüm 45-50 arası o albümde seçtiğimiz resimler + 2 adet cep albüm + 1 tane büyük boy çerçevesiyle resim ama çok büyük resim ve çerçevesi gördüm..+ tüm resimlerden oluşan slayt gösterisi albümü+ 10 tanede aileye dağıtalacak resimler.. resim kalitesi çok güzel ve tüm bunların fiyatı 750 tl olarak anlaştım..dış çekim olduğu için fiyat biraz daha pahalı sadece stüdyo dersende 500 tl canımcım yine bunların aynısı olacak ;)

nerede o anlaştığın yer mavi2 ? fiyat fena gelmedi bana :)

normalde 1000 tl ama ben bayag bir pazarlık yaptım bu kadara indirdim çektiği resimleri gösterdi bir kaç ünlünün düğünüde var şaşırdım :) yer istanbul şişli civarında canım ama şuan nişan heyecanından ismini unuttum :D eğer düşünürsen senin içinde konuşurum..senin ne zamandı canım nişan mı ?

kızlarr bende dış çekim foto istiyorum fakat biz nişanı evde yapıcaz öyle salonda falan değil o yüzden fazla abartılı bir kıyafet giymeyide düşünmüyorum siz neler giyeceksiniz çekimi nerede yapmayı düşünüyorsunuz dış mekan için tavsiyeler?

kızlarr bende dış çekim foto istiyorum fakat biz nişanı evde yapıcaz öyle salonda falan değil o yüzden fazla abartılı bir kıyafet giymeyide düşünmüyorum siz neler giyeceksiniz çekimi nerede yapmayı düşünüyorsunuz dış mekan için tavsiyeler?

canm nerde oturuyosun semt ?

Arkadaşlar bilmediğim bir şey var kız mı erkek mi karşılıyor foto çekim masraflarını ??

dış çekim isteyen arkadaşlar gün batımında çekilmenizi tavsiye ederim.

Son düzenleme:
kızlar profesyonel fotoğrafçı 2 arkadaşım var:) hatta en yakın arkadaşımın düğün resimlerini onlara çektirmiştim , hem çok eğlendik hemde çok güzel pozlar çıktı:)
kış olmasına rağmen hemde:) bahçeşehir gölette çekimler oldu:)

ne isterseniz onu yapıyorlar 2 kişi farklı yerlerden poz alıyorlar ve profesyonel kalitede basıyorlar:) fotoshoplarda dahil.
benimde bir dahaki ay sözüm olucak sonra da nişanım :) benim fotolarıda onlar çekicekler:) seneyede düğün hatırası her dakika yanımda olucaklar o gün :)
dediğim gibi düşünürseniz özelden istediklerinizi yazın bende onlara sorup fiyat söyliyim size :16:

asla reklam amaçlı üyeliğim yok :) sadece konunuzu gördüm ve yardım etmek istedim:16:

Canlarım ben nişan stüdyo için ayarladım büyük fotoblok(kartona baskı oluyor adını tam bilmiorm kızlar:))) albüm 25*30 yada 20*30 gibi boyutlarda 12 poz ayrıca bunların hepsinin çıktısı dağıtılmak için ayrıca 2 cep albümü bide büyük cerceveli resim 400 tl ye anlaştım acaba çok mu vermişim karar veremedim deee

kızlar profesyonel fotoğrafçı 2 arkadaşım var:) hatta en yakın arkadaşımın düğün resimlerini onlara çektirmiştim , hem çok eğlendik hemde çok güzel pozlar çıktı:)

ne isterseniz onu yapıyorlar 2 kişi farklı yerlerden poz alıyorlar ve profesyonel kalitede basıyorlar:) fotoshoplarda dahil.
benimde bir dahaki ay sözüm olucak sonra da nişanım :) benim fotolarıda onlar çekicekler:) seneyede düğün hatırası her dakika yanımda olucaklar o gün :)
dediğim gibi düşünürseniz özelden istediklerinizi yazın bende onlara sorup fiyat söyliyim size :16:

asla reklam amaçlı üyeliğim yok :) sadece konunuzu gördüm ve yardım etmek istedim:16:

canm özelden mesaj atamıyorum özelden mail adresini mesaj atarmısın konuşalım hayatım ?

canım bahçeşehiri biliyorum göletin orası filan hoş olabilir evet,iyi fikir aslında arkadaşlarını bende düşünebilirim tabi yaptıkları başka çalışmaları görmek isterim,ama benfazla photoshop kullanılmaması taraftarıyım doğal efetktler yakalayalım düşüncesindeyim.. hımm :31: dur bakalım tarih yaklaşsın burdan rahatsız ederim seni teşekkürler ayrıca

Canlarım ben nişan stüdyo için ayarladım büyük fotoblok(kartona baskı oluyor adını tam bilmiorm kızlar:))) albüm 25*30 yada 20*30 gibi boyutlarda 12 poz ayrıca bunların hepsinin çıktısı dağıtılmak için ayrıca 2 cep albümü bide büyük cerceveli resim 400 tl ye anlaştım acaba çok mu vermişim karar veremedim deee

bilmiyorum canım piyasa fiyatlarına hiç bakmadımda sen stüdyo çekimimi yapacaksın?

bende bir yerle görüşüyorum. ama soru cevap derken henüz fiyat kısmına gelemedik. umarım uygun birşeyler söyler. yoksa kuzenime çektiricem ama o zaman basımını gene kendim karşılamam gerekecek =( gene aynı mı olacak ne :44:

Back