• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fotoğrafçı arıyorum

uskudar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
117
3
68
İstanbul
merhaba arkadaşlar benim size bir sorum olucaktı acilen...

benim cumartesi günü nişanım olucak Allah'ın izniyle sizden ricam; ben anadolu yakasında oturuyorum buralarda bildiğiniz(Anadolu hisarı,beykoz,paşabahçe,göksu) iyi bir fotoğrafçı varmı hem uygun hemde kaliteli çeken...şimdiden teşekkürler

merhaba arkadaşlar benim size bir sorum olucaktı acilen...

benim cumartesi günü nişanım olucak Allah'ın izniyle sizden ricam; ben anadolu yakasında oturuyorum buralarda bildiğiniz(Anadolu hisarı,beykoz,paşabahçe,göksu) iyi bir fotoğrafçı varmı hem uygun hemde kaliteli çeken...şimdiden teşekkürler

Tatlım bende paşabahçede oturuyorum...Benim Nikah fotolarımı üsküdar da akyol fotoğrafçılık çekti..Ben çok çok memnun kaldım.İnternet siteleride var inceleyebilirsin...Bi bak derimmm...

Dış mekan fotoğrafçısı arıyorsun sanırım.. sana çok ama çok iyi bir fotoğrafçı öneririm esra pozan müthiş biri..

selam canım fotoğraf konusunda size yardımcı olabiliriz isterseniz. xxxxxx dan iletişime geçmenizi önerebilirim

Son düzenleyen: Moderatör:
buradan foruma eklediğim fotoğrafları görebilir ya da hikaye fotoğrafçısı sibel gürüney facebook hesabımdan da çekimlerim hakkında bilği edinebilirsiniz.

buradan foruma eklediğim fotoğrafları görebilir ya da hikaye fotoğrafçısı sibel gürüney facebook hesabımdan da çekimlerim hakkında bilği edinebilirsiniz.

yardımınız için çok teşekkür ederim nişan için fotoğrafları çektirdim ama düğün için sizinle irtibat kurabilirim.fiyatlarınız şubat ayı sonuna kadar geçerli sanırım...benim düğünüm mart nisan gibi olabilir..fiatlarda ne kadar fark oynar acaba?

Selammm
dış mekan fotoğrafları çeken biri var, yiğenimin nikah çekimlerini o yaptı. Yiğenim Zümrütle çekim yaptırmıştı daha önce ikinci çekimlerini kızıma yaptırdılar. Çook memnun kalıyor herkes. etkinlik fotoğrafçısı olarak biliniyor googlea Sanem Yücesoy yazınca hakkında bilgiler çıkar.
mutluluklarrrr :62:

dış mekanda mı çekilecek.. internetten fotoğraflara bakarak secebilirsin. isim ve site yazmak yasak olduğu için size öneremedim

Züleyha Sarı'yla görüşmeni tavsiye ederim canım, link veremiyorum ama facebook da aratabilirsin, hemde çektiği fotoları incelersin :34:
Benim düğün dış çekim fotolarımda Züleyha Sarı Creative Studio grubunda :69:

züleyha sarı hakkında nasıl bir fotoğrawfçı olduğu ile ilgil çalışmaları çok ta harika gelmedi bana ama albümlerini bilmiyorum. sitesinde pek birşey yok.

Back