Adamla mahkemeliksiniz adam korkuyor büyük ihtimal ve bir daha böyle bir şey yapmaya bir yerleri yemez çünkü ağır bir suç bu,seni koruyacaksa madem senin ile kendi fotoğrafını koyabilir.Evet benim daha cok dikkat etmem gerekiyordu ama bi an bosluk oldu sanirim bilmiyorum.
Kizlar beni kisitlamak degild e bu insandan korumakti amaci emin olun
Beni cok kiskaniyor kendi cevresi arkadaslari biraz tutucu beni sakliyot fotografini gormesinler diyor begenirler sonra diyor laf atarlar diyorAdamla mahkemeliksiniz adam korkuyor büyük ihtimal ve bir daha böyle bir şey yapmaya bir yerleri yemez çünkü ağır bir suç bu,seni koruyacaksa madem senin ile kendi fotoğrafını koyabilir.
O kıskançlık değil canım ben buna özgüvensizlik diyorum ...Beni cok kiskaniyor kendi cevresi arkadaslari biraz tutucu beni sakliyot fotografini gormesinler diyor begenirler sonra diyor laf atarlar diyor
Dinlese keske 25 yasinda insan cocuk gibi dinlemiyor uzaktayiz da simdi yaninda olsam.boyle olmayacak ama iste uzaklikO kıskançlık değil canım ben buna özgüvensizlik diyorum ...
Bir an önce konuş ve çeki düzen ver bence ilerde evlensen bir makyajına bir giyimine mi karışacak seni beğenirler diye?