Fotoğraf ve resimlere yaptığı eklemelerle mizahi çalışmalar oluşturan sanatçı Shusaku Takaoka'nın akıl dolu manipülasyonlarının içeriğinde: filmlerden karakterler, ünlü yapılar, evren - gezegenler - gökyüzü, ünlü tablolar ve yıldız isimler var.
Zekanın inceliğini keşfedeceğiniz bu çalışmalarda Eyfel Kulesini örülürken görebilir, bulutlardan bir parça tabağınıza koyabilirsiniz. Ünlü tablolardan Edvar Munch'un Çığlık tablosuna eklenen Scary Movie baş karakteri The Killer, Mona Lisa'ya Mathildalı ekleme ve Van Gogh'un Portresine Clint Eastwood yüzü montesi ile güldüren seriler oluşturan sanatçının Pharell Williams'ın cicişlerine yaptığı sanatsal yorum da muazzam.
Anne Eli Değmiş Eyfel
Pharell Williams'ın Cicişleri
Çığlık Tablosuna Scary Movie Montesi
Dünya'yı Soydum Başucuma Koydum
Jilet Mach Cloud
Zekanın inceliğini keşfedeceğiniz bu çalışmalarda Eyfel Kulesini örülürken görebilir, bulutlardan bir parça tabağınıza koyabilirsiniz. Ünlü tablolardan Edvar Munch'un Çığlık tablosuna eklenen Scary Movie baş karakteri The Killer, Mona Lisa'ya Mathildalı ekleme ve Van Gogh'un Portresine Clint Eastwood yüzü montesi ile güldüren seriler oluşturan sanatçının Pharell Williams'ın cicişlerine yaptığı sanatsal yorum da muazzam.
Anne Eli Değmiş Eyfel
Pharell Williams'ın Cicişleri
Çığlık Tablosuna Scary Movie Montesi
Dünya'yı Soydum Başucuma Koydum
Jilet Mach Cloud