- Konu Sahibi cigdemulusoy
-
http://www.kadinlarkulubu.com/ikinci-el-takas/636586-satilik-36-beden-straplez-gelinlik-resimli.html bu linkte gelinliğim var. 36 beden ve ankaradayım. gelip evimde deneyebilirsiniz...
Elbette içine sinen gelinliği giymelisin. Dış çekim yapacaksanız havalar iyice bozmadan çektirin derim.Sizi dış çekim için uygun fiyatlı fotoğrafya da yönlendirebilirim..ayisigi ve cansu ikinnizede tesekkur ederm ancak hayalimdeboyle degildi sana cok yakismis ilgin icin sagolsn
Elbette içine sinen gelinliği giymelisin. Dış çekim yapacaksanız havalar iyice bozmadan çektirin derim.Sizi dış çekim için uygun fiyatlı fotoğrafya da yönlendirebilirim..
fotoğrafçının cep telini özelden attım sana.cansu yazarsan sevınırım önerdığın fotoğrafçıyı.
sanırım ankara dasın
mrb kizlar ben araniza yeni katildim.Uc yillik evliyim ancak dugunumde istedifm gelinligi maddi imkansizlik nedeniyle alip giyemedim veicimde kaldi hala grlinliklere bakiyorum.bende istedogim bodel giyip yeniden ftograf cekineyim dedim aranizda bana gelinligini kiralayacak birisi varmi yardimci olursaniz coksevinirim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?