• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fotograf cekimi için kiralık gelinlik arıyorum

cigdemulusoy

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2013
11
0
6
34
Tokat
mrb kizlar ben araniza yeni katildim.Uc yillik evliyim ancak dugunumde istedifm gelinligi maddi imkansizlik nedeniyle alip giyemedim veicimde kaldi hala grlinliklere bakiyorum.bende istedogim bodel giyip yeniden ftograf cekineyim dedim aranizda bana gelinligini kiralayacak birisi varmi yardimci olursaniz coksevinirim:)))

nasıl bir gelinlik arayışındasın peki? benim var ama istediğin gibi midir bilemiyorum :)

cnm pzaman almak istedigim alamadigim bi gelinlik var ama aysira 403 modeli tabi onu bulamam simdi eger sen fotgrafini yuklersen karar vrebilirim

Elbette içine sinen gelinliği giymelisin. Dış çekim yapacaksanız havalar iyice bozmadan çektirin derim.Sizi dış çekim için uygun fiyatlı fotoğrafya da yönlendirebilirim..

cansu yazarsan sevınırım önerdığın fotoğrafçıyı.
sanırım ankara dasın

36 beden giyiyorum 34 oluyo ama mbs0403 2010 modeliydi cnm ole ara istersen bulabilirsin cok guzel bi gelinlik banada cok yakışmıs ti umarim bulurum

$3.jpg Eki Görüntüle 817542 arkadaşlar bu modelden elinizde varsa lütfen iletişime geçelim

merhaba bu gelinliğe bayılıyorum bende çok beğenmiş fakat alamamıştım fiyatından dolayı umarım bulursun gönlüne göre
Aysiradan ben de MBS0922 modeli almıştım ona yakın en azından diye ama tercihin çok güzel hala içimdedir o gelinlik :14:

Eki Görüntüle 872928 Eki Görüntüle 872929 Eki Görüntüle 872930 Eki Görüntüle 872931 bende bunlar var ama ben ıstanbuldayım ..:)

mrb kizlar ben araniza yeni katildim.Uc yillik evliyim ancak dugunumde istedifm gelinligi maddi imkansizlik nedeniyle alip giyemedim veicimde kaldi hala grlinliklere bakiyorum.bende istedogim bodel giyip yeniden ftograf cekineyim dedim aranizda bana gelinligini kiralayacak birisi varmi yardimci olursaniz coksevinirim:)))

Back