fotograf agaci nereye koysam???

• Konu Sahibi Konu Sahibi hato
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hato

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
535
112
323
45
İstanbul
bupsnin evinde gormustum hosuma gitti aldim.. ama sanki buyuk geldi gozume... ben bunu salonumun neresne koysam.. lutfen yardim . akil verin arkadaslar... fotograflar cokmu canli . siyah beyaz falan m koymak lazim. :18: 1. sayfanin sonunda fotograflarin tekrar duzenlenms hali var.. lutfen bi bakn oyle daha mi iyi olmus...buraya ekliyemedim.http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/517253-evimdeki-degisiklikler.html

Eki Görüntüle 369357 Eki Görüntüle 369358 Eki Görüntüle 369355 Eki Görüntüle 369364 Eki Görüntüle 369365 Eki Görüntüle 369366 Eki Görüntüle 369367

Son düzenleme:
bupsnin evinde gormustum hosuma gitti aldim.. ama sanki buyuk geldi gozume... ben bunu salonumun neresne koysam.. lutfen yardim . akil verin arkadaslar... fotograflar cokmu canli . siyah beyaz falan m koymak lazim. :18:
Eki Görüntüle 369357 Eki Görüntüle 369358 Eki Görüntüle 369355 Eki Görüntüle 369364 Eki Görüntüle 369365 Eki Görüntüle 369366 Eki Görüntüle 369367

bakip gecmeyn.. fkr vern. sephayi yine esk yerine vazonun yanina aldm... bu seklde nasil, bide canli renkl olanlar kaldrdim...
Eki Görüntüle 369380

canım bana gore yerı ıyı ama o resımler cok buyuk geldı gozume hemde bı kactane sıyah beyaz resım koyarsan sahsen daha guzel olur hemde resımelrın boyutunu azcıkda olsa kucult

güzel bir aksesuar hoş birşey ama bencede siyah beyaz foto koy ve biraz resimleri küçült...

ağaç çok şık, yalnız resimler aynı boyutta olsa belki daha estetik olur. ve renk farkı olduğu için resimlerin hepsi siyah çerçeveli olsa bütünlük sağlarsın, mesela bilg. ortamında etrafını siyah çerçeve yapıp resimleri tekrar bastırabilirsin fotoğrafçı da yapar, örneğini ekliyorum:
$www.yeniresim.com_aile_resimleri_2.webp

fotolari ayn tonda secmeye calistm ..ilk koyduklarm cok cart renkdeymis .. simdi nasil olmus...
$DSCN8498.webp$DSCN8499.webp

ağaç çok şık, yalnız resimler aynı boyutta olsa belki daha estetik olur. ve renk farkı olduğu için resimlerin hepsi siyah çerçeveli olsa bütünlük sağlarsın, mesela bilg. ortamında etrafını siyah çerçeve yapıp resimleri tekrar bastırabilirsin fotoğrafçı da yapar, örneğini ekliyorum:
Eki Görüntüle 369431
guzel fikir.. bir dahaki fotolarda dedigini uygulamaya calsacagim... fotolari yeniden koydum.. oncekinde cok karisik duruyormus ve canl renkler varmis.... simd sade renkler secmeye calstim...nasil olmus?
Eki Görüntüle 369508 Eki Görüntüle 369509

bendede var aynısından fotoğraflarım renkli ama boyutları en küçük fotoğraf boyutunun bir büyüğü .o şekilde güzel durdu .küçük ve büyük boy fotoğrafta denedim ama güzel olmadıı

bendede var aynısından fotoğraflarım renkli ama boyutları en küçük fotoğraf boyutunun bir büyüğü .o şekilde güzel durdu .küçük ve büyük boy fotoğrafta denedim ama güzel olmadıı

en son hali nasil olmus .. sen butun klipler doldurdunmu .. cok fazla oluyor.. 30 tanemi seninkide... asagdak fotolar buyukmu sence.. daha ufakmi deniyeyim...
Eki Görüntüle 369577 Eki Görüntüle 369578

bence orda biraz sıkışmış canım yaa acaba dolabınsağına mı koysan sehpanın yerine ya da koltukların yani teklilerin yanında da hoş olabilirmi acaba onun dışında bence büyüklük küçüklük çok göze batmıyo...

bence orda biraz sıkışmış canım yaa acaba dolabınsağına mı koysan sehpanın yerine ya da koltukların yani teklilerin yanında da hoş olabilirmi acaba onun dışında bence büyüklük küçüklük çok göze batmıyo...

en son yukledigim sayfa sonundaki fotoya baktinmi. sephayi yanina koydum fotograf agacnin obur tarafimi kasteddn......... biraz daha one getrebilirim ama dalllar cok dagilyor....tesekkurler

çok arkada kalmış bence vazoyu ordan alıp ağacı daha öne çıkartabilirsin.

canım hayırlı olsun fotoğraf ağacın sehbanın yanında iyi olmuş yalnız kırılmazsın inşallah ben daha önce gördüğümde çok cazip bulmamıştım.ama almışsın güle güle kullan.

canım hayırlı olsun fotoğraf ağacın sehbanın yanında iyi olmuş yalnız kırılmazsın inşallah ben daha önce gördüğümde çok cazip bulmamıştım.ama almışsın güle güle kullan.
nye kirilayim canm...degisik bir sey oldugu icin hosuma gitti... salonumun o koseside cok bos duruyordu... tesekkurler....:16:

bence bu kadar dibe koyma.. vede biraz uğraştırı sen ama çok beğendiğin fotoğrafların boyutlarını fotoğrafçıdan yeniden ve biraz daha küçük boyutlarda çıkarttır sonuçta bu ağacı boşuna almadın yani dimi.. çok kenar köşede kalmış böyle bence..

en son hali nasil olmus .. sen butun klipler doldurdunmu .. cok fazla oluyor.. 30 tanemi seninkide... asagdak fotolar buyukmu sence.. daha ufakmi deniyeyim...
Eki Görüntüle 369577 Eki Görüntüle 369578

canım fotoların boyutu rahatsız etmiyor bence gayet güzel ve şık bi aksesuarmış ben beğendim.. ama yeri pek olmamış.. sanki hiç biyere sığmamış da oraya atılıvermiş gibi bi görüntüsü var.. o vazo tipli şeyi de kaldırsan daha iyi olur bence.. o vazo iyice kapatmış ve kalabalık olmuş o köşe..

Fotoğrafarın büyüklüğü küçüklüğünden öte yeri yanlış olmuş bence...Koltukların arasına saksının olduğu yere koyabilirsin bende de var ve büyüklü küçüklü fotolar ama göze batmıyor.Şu anki yerinde sehba vazo ağaç çok kalabalık olmuş sanki...

Back
X