Saç Rengi ve Saç Boyama foto yüklüyemiyorum:(((

shevvalimben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2010
135
0
46
Adana
kızlar dakikalardır foto yüklemeye çalışıyorum.neden olmuyor? klava: sorun mu var ya?
yoksa özel izin falan mı gerekiyor?
napmam gerekiyor :

off 'yüklÜyemiyorum' nedir ya. bu nasıl bir türkçe. neyse. çıkan mesaj ingilizce. belki o yüzden anlayamamışsınızdır. ama yeni konu açmanız gerekmezdi bunun için. fotoğraf yükleyebilmeniz için mesaj sayınızın en az 100 olması gerekiyor. sizinki 30. oyun bölümünde oyun oynayarak mesaj sayınızı artırabilirsiniz. işte oyun bölümü:
Oyun bölümü - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca

madem o kadar eğitimlisiniz böyle bir sorun için saç boyama bölümüne konu açmamanız gerektiğini de bilseydiniz. çıkan ingilizce mesajı google çeviriye yazsaydınız da türkçesini öğrenseydiniz. yardımcı olmaya çalışanda kabahat, hiç eleştiri yapılmayacak bu insanlara.

saç boyama bölümüne yazma amacım saçımın rengini gösterip , ne yapsam diye soracaktım.
Hiç eleştiri yapılmayacak değil elbette;ama herkes üslubuna dikkat etmek zorunda.seninle bir daha muhatab olmayacam çok bilen insan.

elbette eleştiri yapılacak ;ama herkes üslubuna dikkat zorunda,madem o kadar dikkatlisin de altta foto yükleyemiyorum diye yazmışım.türkçemi ben seninle tartışmam.Kadrolu anaokulu öğretmenliğimin yanında 2 çocuğumla ,2. üni. olarak aöf edby 1. sınıf okuyorum .
Senin üslubun düzgün olsaydı bunları söylemeyecektim elbette.
bir daha da seninle muhatap olmayacam(olmayacağım yazmam gerekiyordu değil mi çok bilen kişi).

yazmayı unutmuşum.saç boyamaya foto yükleyemiyorum yazma amacım saçımın boyasını gösterip fikir alacaktım.
Ama konu nerelere geldi.hay Allahım!!!

ben de meraklı değilim zaten canım. öyle demişsin ama maşallah 3 mesajı art arda sıralamışsın. :)
şimdi nasıl fotoğraf yükleyeceğini öğrendin. hemen gerilme istersen ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…