foto yükleyebilirsem bu da benim düğün eşyaları

Artık yapcaz birseyler bana büyük ders oldu ya :) artık bir şekilde canlılık katmaya çalışırım ne yapalım olanları degerlendirmek lazım . . .

Eşyalarınız kötü değil ki tam tersine güzel şeyler almışsınız :) kendinizi üzmeyin zaten yaşamaya başladıkça ufak tefek dokunuşlarla çok sıcak bi ortama döner eviniz yeter ki huzurunuz olsun :)

canım salon koltukların çok güzel güle güle otur inşallah. Kelebekten mi aldın buna benzer bir model ben de görmüştüm beğendim ama kararsız kalmıştım ama güzelmiş. Ya bence salon yatak olmasın zaten yatak olursa gelene aç kapa iki günde haşatı çıkıyor canım koltukların bi de yatıya gelen salonu işgal ediyor sinir oluyorum ben . En güzeli eğer oturma odasına aldığın koltuklar eğer henüz evinize teslim edilmediyse gidin konuşun onu bir şekilde değişin. Ben de senin gibi iki tarafa da koltuk takımı almıştım ama eve gelmediği için daha değiştirdiler sağolsunlar oturma odasına yatak olan köşe takımlarından aldım. Orası çift kişililk yatak olur yine çok sıkışırsan salonda da yatırırsın ama sen oturma odanı değişmeye bak bence. Hiç olmazsa da artık açılmadan yatacaklar güzelim senin keyfinden önemli değiller öyle düşün. Benim evim benim zevkim diye döşe evini ya gelen de koltukta yatıversin 3 ay kalmayacak ya bikaçgün koltukta idare etsin artık koltuklar çok rahat. olmadı ekstra bi odan varsa oraya bi yatak atıver orası misafir yatak odası olsun.
zaten ben bi tarafa böyle modern koltuk takımı oturma odasına da büyük köşe düşünüyordum köşe Takımı içime sinen bulamadım oturumu aşırı rahat bi koltuk takımı görünce rahatlığına dayanamadim aldık :) değiştirme imkanı yok maalesef eşyalar evde . . . Şu an tek sorun yatak olmaması ve oturma odası yatak odası salonun hemen hemen aynı tonlarda olması :(

Eşyalarınız kötü değil ki tam tersine güzel şeyler almışsınız :) kendinizi üzmeyin zaten yaşamaya başladıkça ufak tefek dokunuşlarla çok sıcak bi ortama döner eviniz yeter ki huzurunuz olsun :)
inşallah ben bi de samimi sıcak evleri sevdiğim için daha çok rahatlığına aldandim ;) aynen huzur olsun

Hiç memnun değilim hiçbiri yatak olmuyo koltuk takımı çok pişmanım sizce ne yapmalıyım . . . :26:

eşyalarınız çok güzel ve sağlıkla huzurla oturun.
yatak olmamasını ise hiç kafaya takmayın :) nedenmi bizde evlenirken aman yatak olan koltuk olsun diye dolaştık durduk aldık bir takım ama keşke almasaydık diyoruz. Çünkü aklımız yatak olmayan beğendiğimiz takımlarda kalmıştı :( şimdiki aklım olsa yataklı falan almam salona :) zaten çalışan insana misafir falan gelmiyor artı oturma odana bir çekyat aldınmı işlem tamamdır. zaten salon koltuklarında bile bir kişi rahatlıkla yatabilir dert etme mutlu ol :)

zaten ben bi tarafa böyle modern koltuk takımı oturma odasına da büyük köşe düşünüyordum köşe Takımı içime sinen bulamadım oturumu aşırı rahat bi koltuk takımı görünce rahatlığına dayanamadim aldık :) değiştirme imkanı yok maalesef eşyalar evde . . . Şu an tek sorun yatak olmaması ve oturma odası yatak odası salonun hemen hemen aynı tonlarda olması :(

Boşver canım sen onu perdeler halı tablolar yastıklar obejelerle bambaşka bir takımmış gibi gösterirsin. Gerçekten çok rahat görünüyor ben de koltukta en dikkat ettiğim şey böyle oturunca gömüldüğün bi koltuk olması bu koltuklar da gerçekten rahattı güle güle otur hiç de takma kafanı çok güzel olmuş güle güle otur inşallah.

Hepiniz çok sağolun güzel dilekleriniz için inşallah yazın düğün olcak düğünden önce evin döşenmiş halini yüklerim :) artık bi şekilde kombin yapmaya çalışmam lazım

işlevini bilmem ama çok hoşlar çok zevklisiniz

Eki Görüntüle 875568 http://img189.imageshack.us/img189/4928/6rkq.jpg sanırım oldu bu salon için aldığımız koltuk takımı hiçbir şekilde yatak olmuyo

ben cok beğendim yatak olmamasına dikkat etmeyin ben salon takımımda yatak olma özelliğini eklettim ama ekletmesem de olurmus cünkü yastıkları kaldırınca zaten tek kişilk yatak oluyor açtığım zamanda geniş tek kişilik bi yatak oluyor:)) iki kişinin sığması bu tarz oturma gruplarında cok zor. kırk yılda bi misafir gelicek diye beğendiğin oturma grubundan vazgecmemen isabetli olmuş. ben de yeni evliyim eşyaları esimle ikimiz seçtik daha kullanıslı parcalar secebileceğimiz alanlar olabilirmiş ama olsun evimiz tamamen bizim tarzımız oldu

ben cok beğendim yatak olmamasına dikkat etmeyin ben salon takımımda yatak olma özelliğini eklettim ama ekletmesem de olurmus cünkü yastıkları kaldırınca zaten tek kişilk yatak oluyor açtığım zamanda geniş tek kişilik bi yatak oluyor:)) iki kişinin sığması bu tarz oturma gruplarında cok zor. kırk yılda bi misafir gelicek diye beğendiğin oturma grubundan vazgecmemen isabetli olmuş. ben de yeni evliyim eşyaları esimle ikimiz seçtik daha kullanıslı parcalar secebileceğimiz alanlar olabilirmiş ama olsun evimiz tamamen bizim tarzımız oldu
aynen benim için şu an ikinci sıkıntı hem oturma odası hem salonun koltuk takımı olmasi :( iki kanepe daha almayi düşünüyorum düğün olmadan önce bi sıkıntı daha var o da hem salon hem oturma odası renkler aynı tonlarda şimdi perde hali yok gözüme boş geliyo inşallah zevkli bir şekilde canlandırabilirim:18:

Son düzenleme:
aynen benim için şu an ikinci sıkıntı hem oturma odası hem salonun koltuk takımı olmasi :( iki kanepe daha almayi düşünüyorum düğün olmadan önce bi sıkıntı daha var o da hem salon hem oturma odası renkler aynı tonlarda şimdi perde hali yok gözüme boş geliyo inşallah zevkli bir şekilde canlandırabilirim:18:

bnm oturma odam köşe inanılmaz rahat oturma odan muhakkak çok rahat bişey olsun. renkleri çok açık tercih etme oturma odanda temizliği zor olur. esyalar evine gelince çok daha güzel olucak merak etme.biz esyaları almadan 1 ay hergün gezdik her markayı 3-4 defa inceledik antalya ve denizlide. alıcağımız hersey belliydi almaya gittiğimizde girdik aldık çıktık ben herşeyin rengini unuttum. koyu muydu açık mıydı diye kafayı yiycektim ama eve gelince bütün endişem gitti merak etme senn de öyle olur. ben 3.5 aylık evliyim inan daha yeni yeni eksikler tamamlanıyo esyalar yerleşince bakıosun suraya su güzel olur diyosun evin canlanıyo şimdiden telas yapma:)

bnm oturma odam köşe inanılmaz rahat oturma odan muhakkak çok rahat bişey olsun. renkleri çok açık tercih etme oturma odanda temizliği zor olur. esyalar evine gelince çok daha güzel olucak merak etme.biz esyaları almadan 1 ay hergün gezdik her markayı 3-4 defa inceledik antalya ve denizlide. alıcağımız hersey belliydi almaya gittiğimizde girdik aldık çıktık ben herşeyin rengini unuttum. koyu muydu açık mıydı diye kafayı yiycektim ama eve gelince bütün endişem gitti merak etme senn de öyle olur. ben 3.5 aylık evliyim inan daha yeni yeni eksikler tamamlanıyo esyalar yerleşince bakıosun suraya su güzel olur diyosun evin canlanıyo şimdiden telas yapma:)
Hayırlısıyla evin bitmiş halini görseydim hali ve perdeler için Gaziantep e gitmeyi düşünüyorum çok farklı model varmış ve Fiyatları Çok Uygun diye duydum inşallah istediğim gibi bi evim olur

Back
X