- Konu Sahibi _ilknurum_
Hiç memnun değilim hiçbiri yatak olmuyo koltuk takımı çok pişmanım sizce ne yapmalıyım . . . :26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beraber aldık fakat yatak olup olmadığına hiç dikkat etmedik
Beraber aldık fakat yatak olup olmadığına hiç dikkat etmedik
Sorun oturma odasını da koltuk takımı almamız bi taraf koltuk bi taraf kanepe olsa hiç umrumda olmaz ama her iki takım da koltuk takımı
İşte biz her iki takımı da farkında olmadan hem aynı tonlarda aldık hem de yatak olmayanindan aldık gerçi benim şark görevi gelecek şarka gider gelirsem döndüğüm zaman yeni Mobilya alırım diye düşünüyorum ama iki kanepe daha alsak iyi olur sanırımGule gule iyi günlerde agiz tadıylaa kullanin tk.larinizicok güzeller
Hic takılmayin takımın yatak olmamasını. . Zaten salon takimlari hep oyle olur, -ki açılmasında zaten
Ama almadiysaniz eğer, oturma grubunuzda açılan yatakli düşünebilirsinizdaha uygun olur oturma odasinda olmuş olması
Inegöl mobilya olarak geçiyo Kırıkkaleden aldık ama mobilyalar inegölden geliyormus tasarımı escaze adında bi firmanın internetten craft yatak odası yazdığınizda görebilirsiniz . . .Yatak odası salon oturma odası hepsi de hemen hemen aynı tonlarda nasıl renk katabilirim onu düşünüyorum![]()
Oturma odasi için aklımda perde modelleri var ama salon için hicbir fikrim yok Eki Görüntüle 875678 Eki Görüntüle 875679 Eki Görüntüle 875680
:)