foto yükleyebilirsem bu da benim düğün eşyaları

$indir.webphttp://img189.imageshack.us/img189/4928/6rkq.jpg sanırım oldu bu salon için aldığımız koltuk takımı hiçbir şekilde yatak olmuyo

Son düzenleme:
Beraber aldık fakat yatak olup olmadığına hiç dikkat etmedik

olmasın yastıklarını alınca zaten bir kişi rahatlıkla yatar.salon takımlarının geneli yatak olmaz zaten.

dogrusu çok şık ben olsam zaten yatak olarak kullanılmasını istemezdim

Beraber aldık fakat yatak olup olmadığına hiç dikkat etmedik

Önemli bir kriter değil demekki alırken dikkat etmemişsiniz içiniz ısındıysa gayet güzel iyi günlerde kullanın eğer oturma odasına da koltuk alıcaksanız onu yataklı alırsınız. İçinize sinmediyse değiştirebiliyorsanız değiştirin

Sorun oturma odasını da koltuk takımı almamız bi taraf koltuk bi taraf kanepe olsa hiç umrumda olmaz ama her iki takım da koltuk takımı

canım salon koltukların çok güzel güle güle otur inşallah. Kelebekten mi aldın buna benzer bir model ben de görmüştüm beğendim ama kararsız kalmıştım ama güzelmiş. Ya bence salon yatak olmasın zaten yatak olursa gelene aç kapa iki günde haşatı çıkıyor canım koltukların bi de yatıya gelen salonu işgal ediyor sinir oluyorum ben . En güzeli eğer oturma odasına aldığın koltuklar eğer henüz evinize teslim edilmediyse gidin konuşun onu bir şekilde değişin. Ben de senin gibi iki tarafa da koltuk takımı almıştım ama eve gelmediği için daha değiştirdiler sağolsunlar oturma odasına yatak olan köşe takımlarından aldım. Orası çift kişililk yatak olur yine çok sıkışırsan salonda da yatırırsın ama sen oturma odanı değişmeye bak bence. Hiç olmazsa da artık açılmadan yatacaklar güzelim senin keyfinden önemli değiller öyle düşün. Benim evim benim zevkim diye döşe evini ya gelen de koltukta yatıversin 3 ay kalmayacak ya bikaçgün koltukta idare etsin artık koltuklar çok rahat. olmadı ekstra bi odan varsa oraya bi yatak atıver orası misafir yatak odası olsun.

Gule gule iyi günlerde agiz tadıylaa kullanin tk.larinizi:16: cok güzeller
Hic takılmayin takımın yatak olmamasını. . Zaten salon takimlari hep oyle olur, -ki açılmasında zaten
Ama almadiysaniz eğer, oturma grubunuzda açılan yatakli düşünebilirsiniz:34: daha uygun olur oturma odasinda olmuş olması

Inegöl mobilya olarak geçiyo Kırıkkaleden aldık ama mobilyalar inegölden geliyormus tasarımı escaze adında bi firmanın internetten craft yatak odası yazdığınizda görebilirsiniz . . .Yatak odası salon oturma odası hepsi de hemen hemen aynı tonlarda nasıl renk katabilirim onu düşünüyorum :(

Gule gule iyi günlerde agiz tadıylaa kullanin tk.larinizi:16: cok güzeller
Hic takılmayin takımın yatak olmamasını. . Zaten salon takimlari hep oyle olur, -ki açılmasında zaten
Ama almadiysaniz eğer, oturma grubunuzda açılan yatakli düşünebilirsiniz:34: daha uygun olur oturma odasinda olmuş olması
İşte biz her iki takımı da farkında olmadan hem aynı tonlarda aldık hem de yatak olmayanindan aldık gerçi benim şark görevi gelecek şarka gider gelirsem döndüğüm zaman yeni Mobilya alırım diye düşünüyorum ama iki kanepe daha alsak iyi olur sanırım :(

Inegöl mobilya olarak geçiyo Kırıkkaleden aldık ama mobilyalar inegölden geliyormus tasarımı escaze adında bi firmanın internetten craft yatak odası yazdığınizda görebilirsiniz . . .Yatak odası salon oturma odası hepsi de hemen hemen aynı tonlarda nasıl renk katabilirim onu düşünüyorum :(

Duvar kağıdı ya da hoş tablolarla canlandırabilirsiniz :) perdeleriniz ya da halılarınızda da aynı durum geçerli olur bundan sonrası göz zevkinize kalmış :) teşekkür bende mobilyalarımı İnegöl'den alıcam :) demekki beğenebilceğim modeller var :) oturma odanız için renkli yastıklar düşünebilirsiniz

Oturma odasi için aklımda perde modelleri var ama salon için hicbir fikrim yok $2013-11-27-21-48-20-440346068.webp$images-1.webp$Lila-ve-pembe-renkli-çiçekli-modern-perde-modeli-20132-406x400.webp
:)

Eklentiler

• $images.webp
    $images.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 170
Son düzenleme:
Aynen yastıklarla perde halılara kaldı is inşallah onlarda aynı hataya düşmem biraz olsun içim rahatladı çok teşekkür ederim :))))

Artık yapcaz birseyler bana büyük ders oldu ya :) artık bir şekilde canlılık katmaya çalışırım ne yapalım olanları degerlendirmek lazım . . .

Back
X