kızlar slm :))
ben digital foto mak almk istiorumda
büyük ihtimal gitti gidiyordan alcam
ama özellik fln pek bilgim yok
uygun fiyatlı bişler almak istiyorum
bana marka özellik hakkında tavsiyelerde bulunursanız cook sevncem şimdiden tşkkürler :))
benim tavsiyem nikon canon pentax bunlar asıl işide fotoğraf hafıza kartı film hep foroğrafçılık üstüne nekadar bütçe ayrıyorsunuz pilli mi bataryalı mı hd özellikli mi mesela kodağın m serisi var onda hd özellikli çoğu artı bataryalı lcd geniş tasarım ince ve şıktır normalde fotoğraf makinesinde çektiğinz videoların kalitesi düşük olur ama bu serideki hd özellkitekileri 55 ekranda görüntü hiç dağılmadan izleyebilirsiniz farklı çekim modları her türlü m ve z serisine kefil oulrum ki
rica ederim canım benim söyledim kodak m serisi bataryalı yani bittiğinde sarja takıp kulanibiliyorsun. kodağın sayfasına girip bakabilirsin m serisi tasarımı güzel işlevi desen diycek bişey yokdelikafadulden
sony SONY CYBERSHOTserisini tavsiye ederim w ve s serisi bundada objektiflerinden sebep ama bak sana ilik önerdim kodak ve canon sadece fotoğraf üzerine sony vb markalar tv mp3 vsss bence fotoğraf için canın kodak nikon pentaxtan vazgeçemem şuan pentax vaa bende acaip bişe
ben samsung nv8 kullanıyorum çok memnunum hepsiburada dan almıştım fiyatıda 230 civarındaydı hem ekonomik hem şık...paketin içinde usb kablosu 2gb hafıza kartı ve televizyona bağlamak için bağlantı kablosu var tavsiye ederim