Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Foto ekledim kızlar 300 cc
- Konu Sahibi Adanac
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ben de doğal olsun diye 300cc moderate plus düşünüyorum çok mu küçük olur ki300 cc kas altı hıgh profil. Küçük oldu diye konu acmıstım hatırlarsanız. Gerci daha 15. Günümdeyim. Çıplakken hala küçük geliyor ama dekolte fena değil gibi
İzlemeye aldım. Kas altı oldugu için ilk amalyattan cıktıgınızda küçük geliyor cunku kas silikona baskı yapıyor. Ama zamanla sekıl alıp büyüyor sanki henüz 17. Günümdeyim ve fark görüyorum. Birde ben danscıyım doktor kaslarımın cok kuvvetli oldugunu ve 300 cc yi zor sıgdırdıgını söyledi. Kasım baskı yapmıs ama zamanla kas rahatlıyor. Zaman gectikce foto koycam aradaki farkı görüp fikir edinebilirsiniz
Canım zaten dokun azdı sanırım derin şuan baya gergin bence bundan büyüğü zorlardı seni.. Dr un dediği gibi zamanla kas kendini salacak ve proteze baskısını azalacak, kendi boyutu ortaya çıkacak.. Benim fotolarda belli olmasa da bende sporcuyum ve benim hem dokum hem kaslarım sıkı olduğundan kas zarı altı da olabileceğini konuştuk. Çünkü kollarımı 3-4 ay kullanmazsan benn biterim 300 bende büyük durabilir kas baskısı yok ve dokum var diye.. Senin şuan bendice gayet iyi.. Göğüs kafesin çok geniş değil.. İleride silikon olduğu anlaşılmayacak bile ben beğendim şahsen küçk de değil..İzlemeye aldım. Kas altı oldugu için ilk amalyattan cıktıgınızda küçük geliyor cunku kas silikona baskı yapıyor. Ama zamanla sekıl alıp büyüyor sanki henüz 17. Günümdeyim ve fark görüyorum. Birde ben danscıyım doktor kaslarımın cok kuvvetli oldugunu ve 300 cc yi zor sıgdırdıgını söyledi. Kasım baskı yapmıs ama zamanla kas rahatlıyor. Zaman gectikce foto koycam aradaki farkı görüp fikir edinebilirsiniz
Evet canım gogus dokum hiç yoktu erkek gögsü gibiydi:) ilk günlerden farkı var gogsumun. Cok kucuktu şimdi biraz daha silikonlar kendini bıraktı gibi zamanla umarım daha iyi olur. Cünkü gercekten psikolojim bozulmustu küçÜk oldu diye. Doktorum da tenimin asırı sıkı oldugunu söyledi cok gerilmiş ki bende hissediyorum gerildiğini suan yumusamalar basladı. Bakalım zamanla nasıl olacak
Kızz sen daha olmadın mı ne zaman olacaksın :) sıra sende artıkkkCanım zaten dokun azdı sanırım derin şuan baya gergin bence bundan büyüğü zorlardı seni.. Dr un dediği gibi zamanla kas kendini salacak ve proteze baskısını azalacak, kendi boyutu ortaya çıkacak.. Benim fotolarda belli olmasa da bende sporcuyum ve benim hem dokum hem kaslarım sıkı olduğundan kas zarı altı da olabileceğini konuştuk. Çünkü kollarımı 3-4 ay kullanmazsan benn biterim 300 bende büyük durabilir kas baskısı yok ve dokum var diye.. Senin şuan bendice gayet iyi.. Göğüs kafesin çok geniş değil.. İleride silikon olduğu anlaşılmayacak bile ben beğendim şahsen küçk de değil..
Ayyy vallahi olamadım.. Aslında en geç 2 ay içinde olmam lazım ama ekim ayı dolu.. Bu arada @soocute un bacaklarını görünce kombin olmaya karar kıldım tabi nişanlımda ok derse.. Parayı denkleştirmeye az kalmıştı aslında. Bacak için kışı da beklerim ama meme için bekleyememKızz sen daha olmadın mı ne zaman olacaksın :) sıra sende artıkkk
Bir ben kaldım vallhi herkes pat diye oldu iyileşti bile kasnak muhabbeti işte bir türlü denk gelmedi.. Ksnak yağsa kafama geçmez benim ben hep diyorum da kimse inanmıyor..Kızz sen daha olmadın mı ne zaman olacaksın :) sıra sende artıkkk
Ama iyiki yaptırmadım şimdi neler istediğimi iyi biliyorum en azından
Anladım canım geç olsun güç olmasın benimde hoşuma gitti bende mi yaptırsam acaba bacak diyorum ama benim fazla yağım yok :) bu arada Adanac baktım fotolara dogal olsun diye bi beklentiyle girdiysen ameliyata (ki 300 cc seçmişsin öyledir muhakkak) gayet iyi bir büyüklük. Ben büyük olsun diye girdim ameliyata 425 kendini belli etmedi bende de. Benim ki asıl hüsran. Bence gayet dogal bir büyüklük olmuş .Ayyy vallahi olamadım.. Aslında en geç 2 ay içinde olmam lazım ama ekim ayı dolu.. Bu arada @soocute un bacaklarını görünce kombin olmaya karar kıldım tabi nişanlımda ok derse.. Parayı denkleştirmeye az kalmıştı aslında. Bacak için kışı da beklerim ama meme için bekleyemem
Senin kaç cc kaç beden takıyorsun ne zorluğu yaşadın?Merhaba. Küçük diye üzülmeyin.Benim de büyük ve çok sıkıntı yaşadım ameliyat sonrasında.Büyüklükten çok memnun olsam da yaşadığım sıkıntıyı hep ona bağladım.Ayrıca biraz küçük daha doğal duruyor. Büyük fazla dikkat çekiyor.Bi de dik olunca epey zorlanıyor insan.
Selam.Aslında bu tarz soruların cevabı hiçbiye götürmez kişiyi.Herkesin bedeni farklı.Boy, göğüs kafesi darlığı genişliği, mevcut meme dokusu, atletik olup olmaması vs o kadar olayı değiştiriyor ki. Benim göğsüm kısa boylu birinde olsa sadece meme olarak yürür. Ben uzun boyluyum ve ince sayılırım. Bir göğsümde 410cc var diğeri daha az meme dokusu fazla idi. 410 cc olan memede kapsül oluştu ve ikinci kere ameliyat oldum. Meme ameliyatı başka estetik ameliyatlara benzemez. Komplikasyon riski bence çok.Dra sorsan çokk basit ama hikaye. O kadar çok revizyon ameliyatı olan var ki.O yüzden çok iyi düşünmeli insan.Gerçekten çok ihtiyacı varsa olmalı.Memesi şekil olarak güzel ama biraz küçük olan biri mesela bana göre olmamalı ama kişinin kendi kararı. Ben 34D takıyorum dolu dolu.Dediğim gibi kişinin vücut ölçüleri çok önemli.
Anladım geçmiş olsun. Kas altına takılıp kapsül oluşan çok az aslnda kas üstü mü oldu sizde? Bende uzun ve inceyim göğüs kafesim dar 425 takıldı fakat 300 cc gibi duruyor. kapsül ne kadar zaman sonra oluştu?Selam.Aslında bu tarz soruların cevabı hiçbiye götürmez kişiyi.Herkesin bedeni farklı.Boy, göğüs kafesi darlığı genişliği, mevcut meme dokusu, atletik olup olmaması vs o kadar olayı değiştiriyor ki. Benim göğsüm kısa boylu birinde olsa sadece meme olarak yürür. Ben uzun boyluyum ve ince sayılırım. Bir göğsümde 410cc var diğeri daha az meme dokusu fazla idi. 410 cc olan memede kapsül oluştu ve ikinci kere ameliyat oldum. Meme ameliyatı başka estetik ameliyatlara benzemez. Komplikasyon riski bence çok.Dra sorsan çokk basit ama hikaye. O kadar çok revizyon ameliyatı olan var ki.O yüzden çok iyi düşünmeli insan.Gerçekten çok ihtiyacı varsa olmalı.Memesi şekil olarak güzel ama biraz küçük olan biri mesela bana göre olmamalı ama kişinin kendi kararı. Ben 34D takıyorum dolu dolu.Dediğim gibi kişinin vücut ölçüleri çok önemli.
Anladım geçmiş olsun. Kas altına takılıp kapsül oluşan çok az aslnda kas üstü mü oldu sizde? Bende uzun ve inceyim göğüs kafesim dar 425 takıldı fakat 300 cc gibi duruyor. kapsül ne kadar zaman sonra oluştu?
Kas altı benim.Kasüstü olmazdı zaten.Valla olan baya var.Drlar söylemiyor inan bana. Korkmasın hastalar diye.Bu arada 425 cc nasıl küçük duruyor. emin miisn o kadar olduğuna? Nasıl sığdırmış dr? Benim 8 ay sonra kapsül oluştu ve 2.kere ameliyat oldum ne yazık ki.Benim baya dolgun.Daha fazlasını asla istemezdim.
Ben 2. Ameliyat olmak istiyorum o derece beklentimi karşılamadı ama bunları duymak korkutuyor cidden.Kas altı benim.Kasüstü olmazdı zaten.Valla olan baya var.Drlar söylemiyor inan bana. Korkmasın hastalar diye.Bu arada 425 cc nasıl küçük duruyor. emin miisn o kadar olduğuna? Nasıl sığdırmış dr? Benim 8 ay sonra kapsül oluştu ve 2.kere ameliyat oldum ne yazık ki.Benim baya dolgun.Daha fazlasını asla istemezdim.
İyi de kaç cc takacaklar.500 takacak halleri yok ki. Sonuçta 425 cc baya büyük protez. Bu arada elinde kartın var mı? Gerçekten 425 cc mi? Ne biliyim kartları karuştırmış olabilirler mi? Göğüs dokun sıfırmıy dı yani dümdüz? ancak öyleyse bu sonuç alınabilir. Şöyle düşün gayet dik ve güzel göğüslerin var.Çok büyük olmasına gerek var mı? Bu arada bende oldu diye sende de olacak demek değil ama bu ameliyat çok komplikasyon riski taşıyor bence. Ama hiç sorun yaşamayan da var. Gözünü karartıp olan da var. Bu arada dr ne diyor bu kadar küçük görünmesine?