Bende fostimon kullanıp aşılama oldum kuzum inşallah hakkımızda hayırlısı olsun canımMerhaba ben tüp bebeğe yeni başladım 24 Kasım’da şuan fostimon kullanıyorum günlük 150+150 300 mg kullanıyorum şayet hamile kalırsam bilgilendiririm sizi
Ayyy inşallah canım benim tuttu mu aşılamanBende fostimon kullanıp aşılama oldum kuzum inşallah hakkımızda hayırlısı olsun canım
Yok kuzum henüz 5 gün olduAyyy inşallah canım benim tuttu mu aşılaman
İnnnnnşalllaah rabbim Güler yüzünüzeYok kuzum henüz 5 gün oldugeri sayım başladı işte daha var bakalım ne olacak
Amin inşallahİnnnnnşalllaah rabbim Güler yüzünüze
Merhaba bende fostimon 75 basladım dün kaç gün kullandınız kaç günde gelişti yumurtanızAmin inşallahAllah razı olsun
Merhaba görünce ben cevap vereyim dedim. Bende fostimon75 le aşılama yaptırdım 9 gün kullandım 2 yumurtam oluştuMerhaba bende fostimon 75 basladım dün kaç gün kullandınız kaç günde gelişti yumurtanız
Tesekkürler tuttumu asılamanız? Birde fostimonu nasıl muhafaza ettiniz dolaba mı koydunuz dışarıdan beklettinizMerhaba görünce ben cevap vereyim dedim. Bende fostimon75 le aşılama yaptırdım 9 gün kullandım 2 yumurtam oluştu
6 gün yarım 6 gün tam kullandım canım ama benim durumum farklıydı çok yumurta vardı ve hepsinin büyümesini istemiyorlardıMerhaba bende fostimon 75 basladım dün kaç gün kullandınız kaç günde gelişti yumurtanız
daha belli değil canım bugün 9. günüm. Ben dolapta beklettimTesekkürler tuttumu asılamanız? Birde fostimonu nasıl muhafaza ettiniz dolaba mı koydunuz dışarıdan beklettiniz
Olduğun günüde sayiyor musun canım nasılsın , bende dolapta muhafaza ettimdaha belli değil canım bugün 9. günüm. Ben dolapta beklettim
yok canım aşılama gününü saymıyorum ben. Aşılama gününü sayınca 10. gün oluyor. Göğüslerim çok hassaslaştı özellikle uçları ve sık sık adet sancısı geliyor büyük ihtimalle tutmadı. Progestan adet gecikmesi yapıyormuş acaba kullanmayı bıraksam mı diye düşünüyorum. Sen ne yaptın nasılsın canımOlduğun günüde sayiyor musun canım nasılsın , bende dolapta muhafaza ettim
Aşılama günü sayılmıyor mu ki ya ? Olduğun günden progestan başlattılar bana ama . Benim de göğüslerim ağrıyor ve belim ağrıyor kasık bölgemde de gün içinde birkaç sefer ağrı giriyor batma tarzında. Kan vereceğin gün belli değil mi canım ? Düşüğün varsa kesme fitili benim düşüğüm varyok canım aşılama gününü saymıyorum ben. Aşılama gününü sayınca 10. gün oluyor. Göğüslerim çok hassaslaştı özellikle uçları ve sık sık adet sancısı geliyor büyük ihtimalle tutmadı. Progestan adet gecikmesi yapıyormuş acaba kullanmayı bıraksam mı diye düşünüyorum. Sen ne yaptın nasılsın canım
Bana aşılamanın diğer günü başlattılar canım bence aşılama günü sayılmıyor ama bilmiyorum. Düşüğüm yok hiç hamile kalamadım ben belki senin düşüğün olduğu için aynı gün başlattılar sanırım. Aslında perşembe veya cuma kan tahlili verebilirim ama ben adeti bekleyecem. Tutacağına hiç ihtimal veremiyorum maalesef. Senin test günün ne zaman canımAşılama günü sayılmıyor mu ki ya ? Olduğun günden progestan başlattılar bana ama . Benim de göğüslerim ağrıyor ve belim ağrıyor kasık bölgemde de gün içinde birkaç sefer ağrı giriyor batma tarzında. Kan vereceğin gün belli değil mi canım ? Düşüğün varsa kesme fitili benim düşüğüm var
15 gün regli olmazsan kana gel dediler işte benimde hiç umudum yok.. gene de Rabbim bilir hayırlısı olsun inşallahBana aşılamanın diğer günü başlattılar canım bence aşılama günü sayılmıyor ama bilmiyorum. Düşüğüm yok hiç hamile kalamadım ben belki senin düşüğün olduğu için aynı gün başlattılar sanırım. Aslında perşembe veya cuma kan tahlili verebilirim ama ben adeti bekleyecem. Tutacağına hiç ihtimal veremiyorum maalesef. Senin test günün ne zaman canım
Bende öyleyim valla canım bugün progestanı kullanmadım bir an önce hastalanayım da artık önüme bakayım bari o gecikmesin15 gün regli olmazsan kana gel dediler işte benimde hiç umudum yok.. gene de Rabbim bilir hayırlısı olsun inşallah2 seneye yakındır adet günümde adet olup hayal kırıklığı olduğu için negatife alışığım
İnşallah hamileyizdirBende öyleyim valla canım bugün progestanı kullanmadım bir an önce hastalanayım da artık önüme bakayım bari o gecikmesin