• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Forumun hali ne böyle

Dumadumadum

Verdiğim değer kadarsın..
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2010
5.342
39
108
İstanbul
Forum gitmiş bambaşka bi forum gelmiş.Böyle mavili beyazlı olmuş.Beğeni butonu yok.smileyler yok.üye adları var mesaj kısmında üye mesaj sayısı vs yok.Anlamadım nden değişti forum...
Sizdede böyle mi gözüküyor hiç sevmedim bu halini .inşallah böyle kalmaz

Telefondan giriyorum ben,berbat olmuş. Sanırım bilgisayarda normal gözüküyor,mobil hali değişti. Çok karışık ve kötü umarım eski haline döner.

Beğen butonu yok, konuyu okuyan kullanıcılar gözükmüyor. Kimin çevrimdışı kimin çevrimiçi olduğu anlaşılmıyor. Kullanıcının yazdığı mesaj sayısı vs yok. Bilgisayarım bozulduğu için telefondan giriyorum sürekli. Ama şimdi derhal çıkıyorum bu ne yahu:1:

Son düzenleme:
Cepten girdiğimde mavi beyazdı. Bilgisayardan giriyorum her şey normal.

Telefondan giriyorum bende ve cok kötü olmuş..aradığımı bulamıyorum..konu sahibi gözükmüyor ne zaman konuyu açtığı yazmıyor konuyu okudum mu okumadım mi anlayamıyorum..cok kötü yaa

bigisayardan girince normal ama telefondan girince berbat, cok kötü olmus ya hic bisey anlasilmiyor :44:

telefona uyarlamak istemişler=) mobil olmuş güya. ama biz eskisini daha cok seviyoduk.gayet rahattı yani.ne gerek vardı böyle birşeye.boşuna mesai yapmışlar vallahi :52::52:

bende telefondan giriyorum benim ki de değişmiş ya çok kötü olmuş lütfen düzeltin ben eski kk nü istiyorum sanki başka sitedeyim editörler lütfen biriniz cevap verin ya

Merhaba
Mobil icin uygulama gelistirilmektedir. En kisa surede eski haline gelecektir. Fakat ekranlari gormeden calisma yapamadigimiz icin lutfen biraz bize izin verin lutfen.
Anlayisiniz icin tesekkurler...

Back