Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

AdAm_OLaCaK_KIZ yorumlarini bazen gulerek cogunlukla ayni goruste olarak okuyorum
parkbyull bana basta cok sert sivri gelmistin ama bu aralar ilimli gibisin yorumlarinda
EnHarbiKiz biraz sohbetimiz olmustu cok esprili ve seviyeli birisi
@avucdolusudua durumlar nasil canim nasilsin?
Feraceli seviyeli mantikli yorumlari var ve diyette sanirim
Aklima geldikce yazarim

M matmazeldepresif bazen konuları okuyorum okuyorum anlamıyorum bir yerine ya takılıyorum ya bir yeri bana anlamsız geliyor yazıyorum anlamadım diye sonra arkadaşlar yorum üzerine yorum yapınca bakıyorum ve hemen orayı terki diyar ediyorum ne anlamaz kız demesinler diye demek diyorum sorun sende

başka konuda yorum yapıyorum tamamen yorumu alıp çok güzel anlam degişikligi yapıp benim yorum mutasyona uğramış oluyor aaaa diyorum bunu ben mi yazdım parmaklara kuvvet düzeltte düzelt artık

siyasette zaten deli oluyorum...

bide telle girmek kk ölüm yazıyorum sonra düzeltiyorum düzeltiyorum

bdv yorum yapıp ilerleyen sayfalara bakınca benle aynı düşünce olanları seviyorum ama bir ben sivrilmişsen o konuda hemen uzaklaşıyorum

bıde polemik olunca valla arkamda MuneMune hesabı doğrulanmış üye. nin cımbız sesleriyle polemik yapıyorum ne yapayım almış yorumu yorum katmış yahu dururmuyum bende yazıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…