Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

@Meg , henüz forumumuzda editör değilken hayvanlarla alakalı bir bölüm açtırabilmek için omuz omuza mucadele ettiğim hayvansever, naif arkadaşım. Çoktandır denk gelemiyoruz ama editörlük sana çok yakıştı

Not: Lütfen alıntı yapmadan @ ile etiketleyerek cevap ver zira alıntı bu başlıkta yasak

themis1990 , bir ara oyunlar bolumune cok yazan bir uyeydi. Simdi ise bdv den cikmiyor : ) o zamanlar hic unutmam profil resminde kendi resmin vardi. Her gordugum de ne kadar guzel bir anne masallah derdim.. cok azimli ve eglenmeyi bilen birisin. Seninle muhabbetim yarisma zamani cok ilerlemisti tanima firsati bulmustum. Fesatliga dair tek bir parcaya bile rastlamadim sende. O kadar temiz yurekli ve delikanli bir uyesin ! Hep boyle kal ! Seviliyorsun..

1Sen nadir nike dikkat ederim yorumlarıyla evet 1sen dediğim üye
artık nicklere dikkat etmeyi ve takip etmeyi öğrenmeliyim sanırım bazı hanımlar çok kinci,takipçi ne oluyor diyeceğime farkında olmak daha iyi sanırım

yamukprenses çok hadsiz bir insansın seni görünmez yapmıştım şeytan dürttü dur bakıyım ne yazmışta şaşırmışlar dedim

resmen bana hakaret etmişsin inkar etme adım gibi eminim benden bahsettiğini

yazdıklarınla seviyeni belli ediyorsun

benim elitim diye diye iddiam yok

o ettiğin hakaretler tüm erken evlenenlere gidiyor haberin olsun

herkes hak ettiğini yaşar demişler boşa dememişler

evliyim mutlu bir ailem var bunda aşağılanacak bir şey göremiyorum ben

fesatlık kıskançlık zor vesselam

bunu yazıyorum ve seni yine göz ardı ediyorum seviyesiz muhabbetlerini okumaya gerek yok

Ben yine genel bir şey yazmak istiyorum.

Bir konu açıp paylaşım yaptığımızda, 10.000 defa aynı soruları tekrar tekrar sormak yerine ilk sayfayı okusanız, foruma ortasından dalıp 3 mesaj üstte merak ettiğiniz sorunun cevabı duruken iki satır okusanız olmaz mı a benim canlarım?

Ayrıca, bu forumun amacı bilgi paylaşımı ise, hiç bir gereklilik ve özel bir durum olmadığı halde konu başlığından yazmak yerine neden özel mesaj atıyorsunuz? Konudan devam edelim, diğer üyeler arasında belki sizin sorduğunuz sorunun cevabını merak edenler olabilir dediğimde neden bozulup agresifleşiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…