• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Forumdaki sayfayı kaplayan reklam sizede keyif felci yaratıyor mu?

ha derdım var ha eşimn ailesi fark yokkk cnmm:60::60::60:

Yani bugün bu bütün üyelerin en büyük derdiymiş meğer..Ben kendime dert edindiğim için

derdim var bölümünü uygun gördüm:)

Neyse artık uygun bir yere alırlar herhalde..Önemli olan dert olan sıkıntıyı bildirebilmek.:61:

Zaten forumun her tarafı reklam dolu..Ya kapatmak için program kullanacaksın ya da her sayfa ağır ağır açılacak.
O kadar çok çerez bırakıyor ki bilg. kasılıyor.

Birde bu eklendi..

Dayatmacı sistem, ne kazandır ne de hoş gelir..

Son düzenleme:
Bende sıkıldım reklam gidene kadar çıkıyorum siteden .

Zaten forumun her tarafı reklam dolu..Ya kapatmak için program kullanacaksın ya da her sayfa ağır ağır açılacak.
O kadar çok çerez bırakıyor ki bilg. kasılıyor.

Birde bu eklendi..

Dayatmacı sistem, ne kazandır ne de hoş gelir..

İnsanın alacağı varsada almaz zaten Birsen..
İşkencenin ödülü olarak bir buçuk milyarı asla vermem yani:7:

Kızlar ben cepten girdiğim için hiç bir reklam göremiyorum ohh ne rahat

acaba net ayarlarımla oynayarak burada çıkan reklamları engellemem mümkün mü kendi pcimde ? biliyorsanız yardımcı olabilir misiniz ? ben de reklam üzerinde kapat tuşu da çıkmıyor..

Çok haklısın ya. Bu dayatmacı reklamlardan ben de bıktım.
Ne çok para kazanıyor bu site bizim sayemizde yahu.
Keşke zamanında fırsat olsaymış da biz açsaymışız.
Sonra satardık. :97:

Ben de bir tek ben uyuz oluyorum zannediyordum ya Toplu halde forumu terk edelim bence delircem yaaaaaa:84::84::84::84:

Bu reklamı siteye alanları kınıyorum sanki yeterli çoklukta reklam yokmuş gibi:84:
Yakında reklamlar yazılarımızdan çok daha fazla yer kaplayacak yorumları okuyamayacağız:84:

anneler gününden sonra kaldırırlar heralde yoksa çekilmez bu site :1: 1 gün daha sabır bakalım umarım anneler gününden sonra bunu kaldırıp başka bşey koymazlar:47:

Bende sadece yanda trendyol reklamı var yazacakkenn Simdiii her tıklamam da bana da ariston reklamı çıktı bahtimaa:1:Gitsede kurtulsakk:19:

İşkence gibi ya. Zaten sağda solda heryerde reklam var. Buda nesi. Zenginmi oldular bu reklamı alıp üyelere işkence çektirerek merak ediyorum.

tüm kk kadinlari anti artistoncu olcak :1:
müdürler tIK basina para alir kizlar, yanlislikla bile tiklasaniz sitenin karinadir...
o yüzden zirt birt cikar karsiniza
ben normalde görmüyordum, ayarlarimi degistirdim bi baktim simdi
hakikatten sinir bozucu biseymis

10 saniye kadar bekleyince gidiyor ama sinirlerim bozuldu artık pfff..

allahım, msj yazma panelini açınca bile çıkıyo, şurda 5-10 dk girip bişeyler bakalım diyoruz onda da küt engeller önümde:( canımı sıktı bu reklam

kapatmaya çalıştıkçada tutturamıyorum kapanmadığı gibi bide üstüne başka sayfa açılıyo:57:

Back