• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Forumdaki sayfayı kaplayan reklam sizede keyif felci yaratıyor mu?

MyDoNoSe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
0
Yer
Diğer
Ya arkadaşlar delirmek üzereyim..Kk'da bugün rahat dolaşabiliyor musunuz?

Savaşıyorum ama pes ettim..Her bir topice geçtiğimde anneler günü için atılan reklam

tüm sayfayı kaplıyor ve kapatmak için x işareti bile gözükmüyor..Cebelleşiyorum olmuyor,saniyelerce geçmesini bekliyorum..

Siz nasıl geziyorsunuz Allah aşkına?
Tamam reklam güzel birşey ama forumda keyif felci yarattıktan sonra ne anladım şimdi ben bu işten..:44:

Arkadaşlar kusura bakmayın..Sayfayı göremediğim için eşi ve ailesi kısmına açmayı becermişim ancak:44:

HOTPOİNT ARISTON reklamını dıyorsan benıde öldürüyooooo
sitede takılasım gelmıyo valla. keskee kaldırsalar yaa :19:

Benimde habire karşıma çıkıyor, rahatsız oluyorum..!

Zorlada böyle reklam olmaz ki canım insanın gözüne sokarak !

Kapatı tıklayınca kapanıyor ama hiç hoş değil habire forumda dolaştıkça reklamın karşıma çıkması ..!

zorla insanın gözüne sokar gibi!fenalık verdi çitten...tanıtım başka terbiyesizlik başka....:20:

Ya arkadaşlar aynen o reklamdan bahsediyorum..

Forumda gezebilmek için sabır gerektiriyor ve beklerken elimi ayağımı kasıyorum sıkıntıdan..

Demek herkes yaşıyormuş gına geldi vallahii..

Yarına kadar mı yoksa pazartesiye kadar mı çekecez bunu..anneler günü çabuk bitse yani..

Benimde habire karşıma çıkıyor, rahatsız oluyorum..!

Zorlada böyle reklam olmaz ki canım insanın gözüne sokarak !

Kapatı tıklayınca kapanıyor ama hiç hoş değil habire forumda dolaştıkça reklamın karşıma çıkması ..!

Bende kapatta çıkmıyor ki..Eşimin bilgisayarında kapat var ama onda mı duracağım sürekli..Öyle olsa bile sürekli kapat yapıp aklımı niye dağıtayım ki..pöff

:9::9::9: sabır gereekli ozmn.bn bikaç kere basıorm anca terkedio sayfayı :55:

eşi ve ailesi kısmına acılmıs konu:60:

:60::60:

Ya hiç sormayın sayfayı nerde olduğumu,nereye yazdığımı bilmeden Allah a emanet açmışım konuyu:60:

Ben derdim var kısmına açıyorum sanmışım meğer:27:

Esk yapınca donuyo sayfa busefer:57:

anneler günü geçincekaldırılar heralde dimi kızlar. yani umarım kaldırılır çünkü sinir ediyor

ay aynen ya sinir oldum yukarı çıktıkça o da çıkmasa kapatabilcez ama.. :19:

Back