admınımmm saygıdergerımmm perümmmmm,,,,çok acıklayıcı cevappp yazm ışınnn ,,,kk nınyarencım oncelıkle tsk ederım actıgın ıcın yoksa ben bugun acacaktımm bır baslık:)
Evet arkadaslar lutfen kurallara uyalım ıkıncısı bu paylasım ıcınde gecerlı artık paylasımlarda lutfen yazdıgmız yazılara vede konulara dıkka edelım
ozellıkle cınsellık. dogum hakkındakı sorularımızı lutfen form baslık altında yazısalım tartısmalar yaratmayalım bayana yakısır sekılde fıkırler ve sozler edınelım yonetımın uyarılarına uyalım yonetımın 3defa uyarmasından sonra halen devam edılırse enaz 3 gun uzaklasma alınacagını unutmayalım
kucuk harflerle yazısalım
sohbet ortamından rahatsız olan varsa cekıp gıtsın veya okuma dıyen uyeler ozellıkle bu kelımelerı kullanmayalımm
ortadan msn vermek yasak oldugnu unutmayalım formlarda herhangı konuda tartısma bırbırıne satasma hakaret oldugu anda konu kılıtlenıp uye uzaklasma alacaktır
sımdılık bu kadar ıyı sohbetlerrr hepımıze sevgılerr
sağolun arkadaşlar,buraya günlük hayatımızın stresini dağıtmaya giriyoruz,her taraf çorbaya dönmüş buluyorum bazen,hiç bir şeye bakmadan öyle bir göz atıyorum,cevap yazma isteği bile olmuyor,
forumları böyle görünce ben bile,hatta geçende oldu,istemedende agrasifleşiyorum kızıyorum,geçen böyle bir durumu yaşadım,arkadaşlar artık kusuruma bakmıycak,o olayda garibim nilbera nasibini aldı,ayrıca herkesten özür dilerim,
inanın saçma sapan başlıklardan kendi şahsi problemlerimi bile burda dertleşmek için açmıyorum,başlıklar abidik kubidik konular,buda çok üzücüsenağlama yerimseniben :içelim: :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?