• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Forumda Saygıdeğer Biri Olmak Için 10 Altın Kural !

yaren_76

mareşal
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
2.066
66
683
Forumda Saygıdeğer Biri Olmak Için 10 Altın Kural !

1-) Bilgisayar başındayım, istediğimi yapabilirim diye düşünmeyin.İnsanlara saygılı olun.En azından gerçek hayatta olabildiğiniz kadar.

2-) Küfür etmeyin.Küfür edenleri uyarın.Forum hariç istediğiniz yerde istediğiniz kadar küfür edebilirsiniz.Ama burası ortak kullanılan bir alan.

3-) Boş paylaşım yapmayın.

4-) Noktalama işaretlerine dikkat edin.Anlaşılan cümleler kurun.

5-) Açılan başlıklara boş mesajlar atmayın.Atılan boş mesajlar sadece mesaj sayınızı yükseltir kalitenizi belli etmez.

6-) İnsanlarla polemiğe girmeyin.Tartışmayın demiyoruz tabii ki tartışacaksınız.Forum bunun için vardır.Tartışma kavgaya dönüştüğü anda yöneticilere başvurun.

7-) İnsanların fikirlerine saygı duyun. Size karşı yapılan eleştrilere kulak asın.

8-) Unutmayalım ki forumun en saygı değer kullanıcıları insanlara en çok yardım eden, en güzel paylaşımları yapan kişilerdir.Bu tip kişileri kendinize örnek alın.(ve kesınlıkle yapılan emege saygı duyun kı sızınkınede saygı duyssunlar )

9-) Forumda belli bir seviyeye ulaştığınızı düşünüp diğer insanları küçük düşürmeye çalışmayın.O kişi ne kadar da acemi olsa sizde o yollardan mutlaka geçtiniz.

10-) Forumun yürümesi için konulan kurallara uyun. Bu tip etik kuralları aklınızdan hiç bir zaman çıkarmayın.Bu kurallar forumdaki her kuraldan önce gelir.

bu yazıyı koyucak uygun bir forum bulamadığım için buraya koydum,siz yerini taşıyın zahmet olmazsa

yarencım oncelıkle tsk ederım actıgın ıcın yoksa ben bugun acacaktımm bır baslık:)
Evet arkadaslar lutfen kurallara uyalım ıkıncısı bu paylasım ıcınde gecerlı artık paylasımlarda lutfen yazdıgmız yazılara vede konulara dıkka edelım
ozellıkle cınsellık. dogum hakkındakı sorularımızı lutfen form baslık altında yazısalım tartısmalar yaratmayalım bayana yakısır sekılde fıkırler ve sozler edınelım yonetımın uyarılarına uyalım yonetımın 3defa uyarmasından sonra halen devam edılırse enaz 3 gun uzaklasma alınacagını unutmayalım
kucuk harflerle yazısalım
sohbet ortamından rahatsız olan varsa cekıp gıtsın veya okuma dıyen uyeler ozellıkle bu kelımelerı kullanmayalımm
ortadan msn vermek yasak oldugnu unutmayalım formlarda herhangı konuda tartısma bırbırıne satasma hakaret oldugu anda konu kılıtlenıp uye uzaklasma alacaktır

sımdılık bu kadar ıyı sohbetlerrr hepımıze sevgılerr
admınımmm saygıdergerımmm perümmmmm,,,,çok acıklayıcı cevappp yazm ışınnn ,,,kk nın
devamı için kurala uyalım,,uymayanı uydurtalımm ...yanıııı msn vermek zaten yanlış ortada,,sen ıstedıgıne verdıgını sanıyon istemedıgın bınlerce kişi eklıyo,,msn çarşamba pazarına dönuyor sonra,,

yaren çok güzel yazmışsın ellerine sağlık ... ama bu yazının , - her zaman taze tutulmasını rica ediyorum burda yok olup gitmez inşallah...
çünkü bu maddeler herzamn gözönünde bulundurulması ve uyulması gereken kurallar zaten bunlar tam anlamıyla uygulanırsa sanırım Türkiyenin 1 numaralı formuna sahip oluruz teşekkürler arkadaşım:)

yarencim ne güzel yazmışsın yaa sağol
senin sayende bi kez daha hatırladık =))

Yaren cok guzel paylasim insallah okunur ve herkes uzerine duseni yapar, yoksa ekranin arkasina saklanip kendine klavyesine hakim olamayanlar sorun yaratmaktan baska bir ise yaramiyor, sevgilerimle

yaren paylasım ıcın tşk canım. tam zamanında acılan bır konuydu buu
ınsallah goz ardı edılmezzz.. bu kurallara azcık olsa uyulsada forumumuz bır duzene gırsee....

riderimınde dedıgı gıbı bırbırımızı bu gunlerde hıc kırmamamız lazımm..mutlaka tartısmalar olacakk herkesın dusuncelerı farklı ama sevıyemızı bozmamak sartıyla..Bız bırbırımızı sevmek zorunda deılız ama saygı gostermek zorundayız lutfen sevıyemızı ve saygımızı koruyalım..
teşekkürler...

sağolun arkadaşlar,buraya günlük hayatımızın stresini dağıtmaya giriyoruz,her taraf çorbaya dönmüş buluyorum bazen,hiç bir şeye bakmadan öyle bir göz atıyorum,cevap yazma isteği bile olmuyor,

forumları böyle görünce ben bile,hatta geçende oldu,istemedende agrasifleşiyorum kızıyorum,geçen böyle bir durumu yaşadım,arkadaşlar artık kusuruma bakmıycak,o olayda garibim nilbera nasibini aldı,ayrıca herkesten özür dilerim,
inanın saçma sapan başlıklardan kendi şahsi problemlerimi bile burda dertleşmek için açmıyorum,başlıklar abidik kubidik konular,buda çok üzücüsenağlama
yerimseniben :içelim: :teselli:

Burası nette bulduğum ve en uzun süre içinde kaldığım tek site.Çalışmaya başladığımdan beri bugün izin günümde sizlerele buluşmak adına girdim.Neler olmuş.Açıkçası çok üzüldüm.Lütfen biz sitemize sahip çıkalım.Ben burayı ailem gibi görmüştüm.Ailemizi dağıtmayalım.Yeni ve sevyeyi bilmeyenleri uyararak ailemize katılımlarını pekala sağlayabiliriz.Biraz dikkat ve hoşgörünün üstesinden gelmeyeceği birşey yoktur sanıyorum.

YAREN VE SEVGİLİ PERİCİM BU DİKKATE DEĞER HATIRLATMALARINIZ İÇİN SİZLERİ KUTLUYOR VE VERİLEN TÜM EMEKLER İÇİN SİZLERE VE SİZLERİN ŞAHSINDA TÜM İDARECİLERE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM...

sağolun arkadaşlar,buraya günlük hayatımızın stresini dağıtmaya giriyoruz,her taraf çorbaya dönmüş buluyorum bazen,hiç bir şeye bakmadan öyle bir göz atıyorum,cevap yazma isteği bile olmuyor,

forumları böyle görünce ben bile,hatta geçende oldu,istemedende agrasifleşiyorum kızıyorum,geçen böyle bir durumu yaşadım,arkadaşlar artık kusuruma bakmıycak,o olayda garibim nilbera nasibini aldı,ayrıca herkesten özür dilerim,
inanın saçma sapan başlıklardan kendi şahsi problemlerimi bile burda dertleşmek için açmıyorum,başlıklar abidik kubidik konular,buda çok üzücüsenağlama
yerimseniben :içelim: :teselli:

canım ablam seni seviyorum :1hug:

Back