Forumda en begenilen evler....

a_ysem02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2009
54
0
86
forumdakı en begenilen evler hangilerı arkadaşlar kımın evı daha zevklı döşenmış sizce? fikirlerınızı beklıyorum

Son düzenleme:
Bence karsilastirma yapmak hos olmayabilir. Sonucta herkes evinin fotograflarini bizlerle paylastiginda yorumlar yapiyoruz. :olmaz:

beğendiklerimize yorum yapıyoruz zaten ,ayrıca birde buraya mı yazacağız ..gereksiz.

herkes evini kendi bütçesi dahilinde döşeyebiliyor..
kıyaslama yapmak haksızlık olur
zaten herkes istediği eve yorum yapıyor
ayrıcaaaa güzellik göreceli bir kavramdır bize güzel gelen bir başkasına gelmeyebilir..
yersiz bir konu olmuş

evimiz yuvamız olsunda 2 kanepe bile bize güzel gelir öyle değilmi ??? yeterki huzurlu olsun.

HERKESİN EVİ KENDİNE GÜZELDİR :olmaz:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
bencede karşılaştırma yapmak hoş olmaz
Herkes kendi imkanlarınca dayar döşer bakar evine
gerçi bana göre içinde ki huzur mutluluk önemli :asigim: aşk önemli birde:asigim:

Zaten beğenıp beğenmedığınız yerlerı soylemıyomusunuz.bu arkadsta en beğendıklerınızı sormus.bence kıyaslama yok burda.size gore güzel olan ev baskasının tarzı olmayabılır.konuya yanlıs yaklasıyosunuz...

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
bencede karşılaştırma yapmak hoş olmaz
Herkes kendi imkanlarınca dayar döşer bakar evine
gerçi bana göre içinde ki huzur mutluluk önemli :asigim: aşk önemli birde:asigim:

:lepi: alkisalkisalkisalkisalkisalkis

BENCEDE KATILIYORUM CANIM GEREKSIZ BIR KONU OLMUŞŞŞŞyasakkelime

niye bu kadar geliyorsunuz konunun ve konuyu açan arkadaşın üzerine, herkesin kendine göre beğenisi olabilir.Arkadaş evleri yarıştıralım dememiş ki herkes kendi tarzına zevkine en uygun evi seçsin demiş.

gecekonduda güzeldir,yeterki içinde huzur olsun.
içinde huzur olan her ev insana saray gibi gelir arkadaşım...

Back
X