- 14 Mart 2013
- 7.536
- 3.713
- 448
- Konu Sahibi AdAm_OLaCaK_KIZ
-
kadını da iyi tahrik etmişler okypete sadece adam olacak kız değil diğerleri de ..
valla tahrik olan tecavüz bile edebiliyor. konu sahibinin tahrik ettiği için ceza alma ihtimali bile var. allah sonumuzu hayır etsin.
anladım. ben de adam olacak kızı kastettim. diğer konunun sahibine hiç bulaşmıyorum zaten. ağzının ayarı olmayan insanlardan herşey beklenir.yok ben diğer mesaja göre yazdım. konu sahibini tahrik etmişler demiş bir üyede. ona yazdım ben
cezalık hiçbir yorumun yok. gayet seviyeli düşünceni yazmışsındava açılır incelenir ceza bana çıkarsa boynum kıldan ince olur demirden korkan trene binmez
valla tahrik olan o zaman namusa laf etsin. irade var. herkes hadddini bilecek. her tahrik olan küfredemez. o zaman bu sitede küfürden geçilmez.
bu kadar insan tahrik edici bir şey göremedi bir sen mi buldun? konuya verilen normak cevaplara bile anormal cevaplar vermiş kendi hastalıklı düşüncelerine bakmadan herkese geniş yaftası yapıştırıyo. Yalan affedilemez diyo ama yalancı ile 1 yıldır beraber, olayın üstünden aylar geçmiş biriktirmiş biriktirmiş kafayı yemiş. Madem öyle kendine göre geniş değil ayrılsın yani. Hem ayrılmıyo hem de dobra olanlara geniş yaftası yapıştırıyo kim kimi tahrik etmiş bi daha bi bak mesajlara istersen.
dava açılır incelenir ceza bana çıkarsa boynum kıldan ince olur demirden korkan trene binmez
anlamadım küfür hakaret değilmi. ne diyorsunuz sizyalnızca küfür hakaret sebebi değil arkadaşlar
kadın diyor ki aldatmak sadece bel altı mı diyor?? neyse ya
anlamadım küfür hakaret değilmi. ne diyorsunuz siz
bencede neyse ya
hep öyle zaten.okumadı heralde ne yazdığını
canım kadesanın alıntısında var. ve mesajları bız görüyoruz. eski halini. duruyor yanioky Mune abla yorumu silmiş nasıl olacak
anlamadım küfür hakaret değilmi. ne diyorsunuz siz
bencede neyse ya
karşı tarafta gariban vs demiş ondan sonra o da küfür etmiş ok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?