• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Forumda edilen küfürler hakkında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bakın gördünüz mü yazıları silmediğimiz için kızanlarınız oluyordu, yasal sebepler diyorduk, buyrun yasal sebep, dava açacak kişi ilgili mercilere şikayette bulunduğunda biz savcılık makamına yazışmaları sildik deyip veremezsek cezası var.

merhaba.
dava hakkında şans diliyorum. umarım dilediğiniz gibi sonuçlanır. konu sahibinin; AdAm_OLaCaK_KIZ ın üslubu bana hep sert gelmiştir. genelde konularda karşılaşıyoruz benim ak dediğime o kara diyor:KK48:
şikayetçi olunan konuyu okumadan da karşılıklı bir atışma olduğunu düşünmüştüm. ama okuyunca fikrim çok değişti.üye adeta toplayamamış kendini. üstelik bir tahrik unsuru da yok . o laflar yenilir yutulur cinsten değil. şikayetçi olma konusunda sonuna kadar haklısınız.
konunun takibindeyim ben de merak ediyorum nasıl sonulanacak.Ama sanırım internet davaları biraz uzun sürüyormuş.

normalde öyle ağır küfürlerle karşılaşmıyordukta
bela filan okunuyordu kızınca bazı konu sahipleri
geçen haftaki konu neydi öyle yahuu ana avrat düz gitmişlerdi:KK57:
çok şaşırmıştım

Son düzenleme:
eşimaradım açalım dedi
babamı kaybettim biliyorsunuz çoğunuz, zaten devam eden bi dolu veraset davası var bide hakaret olur dert değil

davayı batmandan açarsam bu şahıs nasıl bi yol izler

şimdi baktım da o nasıl bir üslup o nasıl bir ağız:KK57:

terbiye sınırları fazlasıyla zorlanmış

Ankara Adapazarı Batman olmak üzere 2 marttan itibaren git gellerim var babamın Mevlüdü oğlumun sünneti falan

davayı 60 gün içinde açabiliyormuşum avukatımız babamın 20 yıllık avukatı sağolsun istersen ben vekâleten burdan yürütürüm dedi ankaradan yani, ya da dilersen batmandan savcılığa basvurursun küçük yer ya süreç daha hızlı isleyebilir dedi batmana geri dönmem 46 gün sonrasına tekabül ediyo o zamana kadar islerimi halledicem davayı batmandan açıcaz

bu lafı yutmıcamdan emin olabilirsiniz günler geçti unutuldu diye bişey olmicak yazı zaten burda duruyo

A ADAM olacak kız ne yaptınız mahkemeye verdiniz mi,sureç ne durumda ne zamandır merak ediyordum
Konuyu hortlatarak hata etmiş olabilirim eger oyleyse kusura bakmayın

Hadsiz terbiyesiz insanlar her yerde var ne yazık ki!ahlaksızlığında bu kadarı!!!!!pisliği eşelerseniz pislik kokar kötü söz sahibine aittir zaten.Allah`a havale edin ama siz bilirsiniz tabi.

Ya BDV'de falan bazen alenen küfür ediyorlar ne bileyim bazen s*ktir git dedi falan yazıyorlar (açık açık yazıyorlar), ben üyeye yönelik hiç şahit olmadım ama mesela kendi hikayesini anlatırken yazıyor yani o lafı etmiş falan onu anlatıyor. Yine başka laflar da edildiği oldu, birkaç kez bildirmiştim ben yönetime ama... Bu tarz kelimeler yazan üyeler hakkında birşey yapılıyor mu site yönetimi olarak?

Ya BDV'de falan bazen alenen küfür ediyorlar ne bileyim bazen s*ktir git dedi falan yazıyorlar (açık açık yazıyorlar), ben üyeye yönelik hiç şahit olmadım ama mesela kendi hikayesini anlatırken yazıyor yani o lafı etmiş falan onu anlatıyor. Yine başka laflar da edildiği oldu, birkaç kez bildirmiştim ben yönetime ama... Bu tarz kelimeler yazan üyeler hakkında birşey yapılıyor mu site yönetimi olarak?

Ben yazdım onu. Ama derdim zaten. S.git demesi. Kimseye küfür etmedim ki. Benim derdimin ana kaynağı küfür iken yazmam çok normal değilmi. Ama bu küfürü sağolsun birde hiç sansürleme ihtiyacı duymayan kişiler de var. Birde ben bu konuyu bulamadım çokta merak ettim link atabilirmi biri bana lütfen :oops:

sıte sorumlu tutulmaz
bılgılerde dırek verılmıyor
avukata basvurman gerekıyor
kesınlıkle ınsanı cıldırtan kufurler olabılıyor
bu konuda attıgın her adımda destekcınım şahsen

Ben yazdım onu. Ama derdim zaten. S.git demesi. Kimseye küfür etmedim ki. Benim derdimin ana kaynağı küfür iken yazmam çok normal değilmi. Ama bu küfürü sağolsun birde hiç sansürleme ihtiyacı duymayan kişiler de var. Birde ben bu konuyu bulamadım çokta merak ettim link atabilirmi biri bana lütfen :oops:
Yok ben zaten sansürmelemeden açık açık yazanları kastettim, s*ktir git şeklinde yazanı değil de o sansürü koymadan da yazanları. İşte onu o sansürü de koymadan yazanlar var bu aralar pek yok galiba ama, oluyor yine bazen. Acaba onunla da yönetim "üye küfür yazdı" gerekçesiyle ilgileniyor mu onu merak ettim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X