- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.036
- 248
- Konu Sahibi AdAm_OLaCaK_KIZ
Bir konu sahibini de haklı bulmasan şaşardım zaten.
Bu konu sahibini neden haklı bulmuyorsun?
Arkadaşlar gereken cevabı verdi zaten konu kapandı uzatmaya gerek yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir konu sahibini de haklı bulmasan şaşardım zaten.
Bu konu sahibini neden haklı bulmuyorsun?
Mesajın orjinali tümüyle silinmediği için sorun olmaz, Savcılık zaten üyeyle ilgili dökümleri ve tüm yazışmalarının orjinalini alıyor site yetkililerinden.oky Mune abla yorumu silmiş nasıl olacak
Mesajın orjinali tümüyle silinmediği için sorun olmaz, Savcılık zaten üyeyle ilgili dökümleri ve tüm yazışmalarının orjinalini alıyor site yetkililerinden.
eşimaradım açalım dedi
babamı kaybettim biliyorsunuz çoğunuz, zaten devam eden bi dolu veraset davası var bide hakaret olur dert değil
davayı batmandan açarsam bu şahıs nasıl bi yol izler
sonucu bende merak ediyorum burda yazmka istemiyosan banada mesaj atarsan sevinirim AdAm_OLaCaK_KIZ :)
Ya BDV'de falan bazen alenen küfür ediyorlar ne bileyim bazen s*ktir git dedi falan yazıyorlar (açık açık yazıyorlar), ben üyeye yönelik hiç şahit olmadım ama mesela kendi hikayesini anlatırken yazıyor yani o lafı etmiş falan onu anlatıyor. Yine başka laflar da edildiği oldu, birkaç kez bildirmiştim ben yönetime ama... Bu tarz kelimeler yazan üyeler hakkında birşey yapılıyor mu site yönetimi olarak?
Yok ben zaten sansürmelemeden açık açık yazanları kastettim, s*ktir git şeklinde yazanı değil de o sansürü koymadan da yazanları. İşte onu o sansürü de koymadan yazanlar var bu aralar pek yok galiba ama, oluyor yine bazen. Acaba onunla da yönetim "üye küfür yazdı" gerekçesiyle ilgileniyor mu onu merak ettim.Ben yazdım onu. Ama derdim zaten. S.git demesi. Kimseye küfür etmedim ki. Benim derdimin ana kaynağı küfür iken yazmam çok normal değilmi. Ama bu küfürü sağolsun birde hiç sansürleme ihtiyacı duymayan kişiler de var. Birde ben bu konuyu bulamadım çokta merak ettim link atabilirmi biri bana lütfen