- Konu Sahibi AdAm_OLaCaK_KIZ
erkek arkadaşına demiş gariban diyekarşı tarafta gariban vs demiş ondan sonra o da küfür etmiş ok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
erkek arkadaşına demiş gariban diyekarşı tarafta gariban vs demiş ondan sonra o da küfür etmiş ok
Hadi yaa ??son günlerde hakaret ve küfrün haddi hesabı yok ipekcim bedduaları saymıyorum zaten
dava açılır incelenir ceza bana çıkarsa boynum kıldan ince olur demirden korkan trene binmez
aynen ya. şooka giriyorum bazenhaha bazı yorumlar beni benden aldı.. şöyle okkalı bir küfürde bile o konunun sahibini haklı çıkartacağım diye ne çektiniz bea.. biraz daha arayın kesin bulursunuz küfrü haklı çıkartacak bir "tahrik"
hayır bir de konu baştan ayağa ilginç zaten. sevgilisi beyin kanaması geçirmiş hanımefendi bana yalan söyledi ondan oldu, ona rağmen içim soğumadı yazıyor. millet aaaa bacım haklısın beter olsun .... yazmayınca da cellalleniyor. fikre katılmamak da mı tahrik oldu nedir?aynen ya. şooka giriyorum bazen
ya bir de telefon, bilgisayar, kitap komple yasaktır benim bildiğim. o da bir enteresan geldi.benim anlamadığım beyin kanaması geçiren insan kendinde olmaz. nbaygındır. nasıl mesaj yazarki
işte beyin korkusu olsa yazmazdı zaten, yanlış zamanda yanlış yerini düşünmeyeceksin, yeğeeennnn!g.t korkusundan yazdı diyodu
kadını da iyi tahrik etmişler okypete sadece adam olacak kız değil diğerleri de ..
Bir konu sahibini de haklı bulmasan şaşardım zaten.
Bu konu sahibini neden haklı bulmuyorsun?
ben haklı bulunmak beklentisi içinde değilim lakin konu sahibi de gariban demiş diyince kalakaldım garibanla bana edilen laf bir mi