• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Forum içi gruplaşma mı var?

• Konu Sahibi Konu Sahibi HandB
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

HandB

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2025
74
148
8
Bana bir üye açtığım bir başlıkta ona herhangi bir kötü kelimem olmadığı halde argo kelime kullanarak yorum yaptı. Ben re yorumunu cevaplayarak aynı kelimeyi ona kullandım başka bir ekleme yapmadım bile ve sadece ben ban yedim. Banım açılıp sorduğumda şikayet ettiniz mi dedi alıntıda gözüken şeyi şikayet etmem gerekiyormuş. Neyse şikayet ettim üzerinden neredeyse 2 hafta geçti her gün kontrol ettim ve üyeye herhangi bir yaptırımda bulunulmadı. Belli ki forumda gruplaşma var yeni üyelere uygulanan cezalar eski üyelere uygulanmıyor. Kişi kendisi bana (ilk) hakaret edebilirken ceza almıyor fakat ben o kişiye ayna tutunca cezalandırılıyorum. Özellikle takip ettim 2 hafta ve hiç bir yaptırım uygulanmadı. Teşekkürler yönetim hesabımı silerseniz sevinirim böyle iğrenç kayırıcı ortamları sevmiyorum

Bana bir üye açtığım bir başlıkta ona herhangi bir kötü kelimem olmadığı halde argo kelime kullanarak yorum yaptı. Ben re yorumunu cevaplayarak aynı kelimeyi ona kullandım başka bir ekleme yapmadım bile ve sadece ben ban yedim. Banım açılıp sorduğumda şikayet ettiniz mi dedi alıntıda gözüken şeyi şikayet etmem gerekiyormuş. Neyse şikayet ettim üzerinden neredeyse 2 hafta geçti her gün kontrol ettim ve üyeye herhangi bir yaptırımda bulunulmadı. Belli ki forumda gruplaşma var yeni üyelere uygulanan cezalar eski üyelere uygulanmıyor. Kişi kendisi bana (ilk) hakaret edebilirken ceza almıyor fakat ben o kişiye ayna tutunca cezalandırılıyorum. Özellikle takip ettim 2 hafta ve hiç bir yaptırım uygulanmadı. Teşekkürler yönetim hesabımı silerseniz sevinirim böyle iğrenç kayırıcı ortamları sevmiyorum
Geçende biri bana küfür etti.

Bu arada üyeler hakkında konu açmak yasak

Valla daha ban yemedim forum kurallarina uyuyorum net hakaret yemedim etmedim eski üyelerin hakeret ettiğini neredeyse hiç görmüyorum taraflı yazmıyorum eski üye yeni üye diye.Fakat eski üyeler insanı olumlu etkiliyor hiçbiri öyle bizim yorimun üzerine yorum yok tarzinda insanlar değiller Yeni üyelerin bazıları hakaret ediyor benim de gördüğüm bu üyeler hakkında konu açmak yasak bence taraf tutulmuyor bende bazen hoşa gitmeyen yada başka üyenin fikrine ters birşey yazıp beğenmedim alabilirim olabilir normal sonra aynı üye başka konuda mükemmel diyebiliyor yorumuma kisisellestirmeyin benimde göz ardı yaptığım bir iki kişi olabilir genelini aklı başında buluyorum seviyorum

giphy.gif

he, var.

Kimseye ayrılacalık tanınmıyor burada, herkes yazdığının karşılığını alıyor; en ufak bir üslupsuz konuşmada dahi. Taraf tutmadan şikayet butonunu en güzel biçimde kullananlardan biri de benim 😄

Kim o üye?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back