Fortel Negatif Olupta Sonra Hamile Olduğunu öğrenen Varmi..!!

Sedef35

Kızım Hoşgeldin Hayatıma
Kayıtlı Üye
17 Mart 2008
4.806
3
Selam kızlar adetime 4 gün kala fortel test yaptım negatif çıktı.. ama ilk kez göğüslerim bu kadar acıdı.. şüpheleniyorum hala.. başınıza negatif çıkıpta sonradan hamileliğini öğrenen oldumu acaba..şimdiden teşekkürler..a.s.

Bende bugün delilik edip sabah test yaptım .
üstelik adet tarihe daha vardı yaa 23 mayıstı kocaman negatiffffffff çıktııııısenağlama senağlama

olabilir tabii bende adetime 6 gün kala kanda baktırmıştım negatifti ama hamileymişim

Bende bugün delilik edip sabah test yaptım .
üstelik adet tarihe daha vardı yaa 23 mayıstı kocaman negatiffffffff çıktııııısenağlama senağlama

canım dur yavv.. daha aadetine çok var.. çok erken yapmışsın. bekide var.. boşuna üzülürsün.. bekle bence. adet olmadan üüzlmek erken.. sıkma canını....

Bence adetini bekle tüm testlerde yanılma payı vardır.İnşallah hamişsindir değilsende üzülme yeni bir ay yeni bir umut.

kızlar ne biliyim ya stres oldum işte.. niye bu ay bukadar oldum bende bilmiyorum.. hepinize tşk ederima.s. trend kanda bile çıkmayabiliyo demekki bazen. idrar testinı hiç yapmamak lazım ozaman.. saol arkadaşıma.s.

berenciğim kız fortele o kadar para vereceğine kan tahlili yaptıraydın ya aralarında az bi fark var en azından daha emin olurdun neyse hakkında hayırlısı neyse o olsun adetinin gecikmesini bekleyip tekrar yapmanı tavsiye ederim:KK66:

bensebb nasılsın canım.. ya kan testi 40-50ytl burda. e fortelde kesin sonuç çıkar diye 20ytl az verem dedimdi :))) ama baksana trend arkadaşım adetine 6gün kala test yaptırmış negatif çıkmış ama meğer hamişmiş. ya nasıl oluyo böyle şeyler dimi.. ay ne biliyim neyse sen nasılsın canım

Berennn canım yaa bende 7 gün kala yaptım testimi ama ucuz testlerdendi.Çıkmama ihtimali vardır dimi hemen morelimi bozmayayım senağlama

balsurat gülüm çok erken yapmışsın sakın umudunu kaybetme bak bana fortelerağmen umudum var valla :) ki fortel bile çok net sonuç vermiyomuş araştırdım ben oyüzden sabretces gülüm çıkmadık candan umut kesilmez hele bi kırmızılar gelsin ondan sonra önümüzdeki aylara bakarız tamammı bi tanem

balsurat gülüm çok erken yapmışsın sakın umudunu kaybetme bak bana fortelerağmen umudum var valla :) ki fortel bile çok net sonuç vermiyomuş araştırdım ben oyüzden sabretces gülüm çıkmadık candan umut kesilmez hele bi kırmızılar gelsin ondan sonra önümüzdeki aylara bakarız tamammı bi tanem

tamam canım hemde senin baya belirtin varr bu ay:smiley-cool:benimde belirtiler var.bakalım rabbim hakkımızda en iyisini bilir.Belkide şuan testlerden umudunuz azcıkta olsa azalsada ,belkide şuanda hamişiz rabbim o mucizeyi bize süpriz vererek yaşatıcak .öptümmmŞeniz

benim adetime 4 gün kala kanda yapılan test negatif çıktı ama hamileymişim bence adetini bekle

hemde kanda öylemi çok tşk ederim canım.. bu arada tbr ederim allah sağlıkla dünyaya getirmeni nasip etsin aminnnnn.. demekki idrar kan testleri çokda güvenilir deil adet gecikmeden artık bunda emin oldum ben.. çok çok saol

Benim adetim 1 gun gecikti sabah fortel gebelik testi yapti ve negatif cikti.Simdi bu sonuc kesinmidir benim adetim hic gecikmez

X