• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Formül mama ve fiyatlar 😔

Arkadaşlar Bebeğim 5 aylık 2 numara mamaya geçince Bebelac gold'a devam etmek istiyorum sütüm az geldiği için mama takviyesi yapıyorum İlk başlarda Aptamil kullanmıştım çok fena Gaz yaptı değiştirdim arkadaşımın önerisiyle hip'e geçtim Şu an hala hip kullanıyoruz sıkıntı yaratmıyor bebeğim çok gazlı bir bebekti o yüzden organik mama kullanmak istemiştim ama fiyatlarla baş edemiyoruz kaka problemimiz de vardı Yeni Yeni düzeldi yapmıyordu yapmaya başladı bi 15 gündür falan kendisi yapıyor artık.. ama fiyatlarla baş edemediğim için 2 numara mamaya geçme zamanı geldiğinde bebelac golda geçmek istiyorum Hem fiyatı uygun bir yerlerde de okudum iyi olduğunu yazmışlar ama eğer deneyimleyen varsa yazabilir mi Çünkü hip almaya devam edersem baş edemicem durumum el vermiyor.. Büyüdükçe daha fazla içiyorlar Çünkü yetmiyor maalesef.. biraz daha uygun olduğu için almak istiyorum?
Yani sütünüz ne kadar var bilemiyorum ama 5. Ayda zaten ek gıda için tadımlara başlanıyor alıştıktan sonra ek gıda ve anne sütü olarak devam edin arada yine mama da verirsiniz tamam mama zehir değil ama çok da doğal bir şey değil ben günde 1 ya da 2 kez mama veriyorum bir dahaki ay ek gıdaya geçicez mamayı kesicem mama hem dediğim gibi doğal bir süreç değil hem de extra çok maliyetli bir şey mamaya vereceğiniz parayı çocuk için sebze meyveye verirsiniz hatta çok daha azını

Yani sütünüz ne kadar var bilemiyorum ama 5. Ayda zaten ek gıda için tadımlara başlanıyor alıştıktan sonra ek gıda ve anne sütü olarak devam edin arada yine mama da verirsiniz tamam mama zehir değil ama çok da doğal bir şey değil ben günde 1 ya da 2 kez mama veriyorum bir dahaki ay ek gıdaya geçicez mamayı kesicem mama hem dediğim gibi doğal bir süreç değil hem de extra çok maliyetli bir şey mamaya vereceğiniz parayı çocuk için sebze meyveye verirsiniz hatta çok daha azını
Yanlış biliyorsunuz. 1 yaşına kadar bebeğin ana besini anne sütü eğer yeterli değilse- ki benimki değil - formül mamadır. Bu aylarda bebeğin ek gıda ile doyması beklenemez. 1 yaşından sonra mama kesilebilir ya da azaltılabilir. Bu bilgiyi hastanemizdeki iki ayrı doktordan aldım ayrıca araştırırsanız bütün doktorlar aynı şeyi söylüyor hele bebeğiniz benimki gibi henüz 5 aylıksa ve sütünüz yetersizse mamayı kesicem diye Bi olay asla yok. Ek gıda ile bebeği doyuramazsınız. Bilginiz olsun.

Yanlış biliyorsunuz. 1 yaşına kadar bebeğin ana besini anne sütü eğer yeterli değilse- ki benimki değil - formül mamadır. Bu aylarda bebeğin ek gıda ile doyması beklenemez. 1 yaşından sonra mama kesilebilir ya da azaltılabilir. Bu bilgiyi hastanemizdeki iki ayrı doktordan aldım ayrıca araştırırsanız bütün doktorlar aynı şeyi söylüyor hele bebeğiniz benimki gibi henüz 5 aylıksa ve sütünüz yetersizse mamayı kesicem diye Bi olay asla yok. Ek gıda ile bebeği doyuramazsınız. Bilginiz olsun.
Ben şu an demiyorum zaten süt çok yetersizse tabii ki mama verilecek ama benim gibi günde max. 2 kere mama veriyorsanız 6 aydan sonra 7 aylık 8 aylık çocuğa mama vermeye gerek yok ek gıdaya da geçmiş olacağı için doktorumuz da böyle söylüyor

Biz golden goat kullaniyoruz.icerik olarak iyi diye biliyorum.ama cok icmiyor arti meme ve azda olsa ek gida..cok oyle kilo yapmadi

Ben şu an demiyorum zaten süt çok yetersizse tabii ki mama verilecek ama benim gibi günde max. 2 kere mama veriyorsanız 6 aydan sonra 7 aylık 8 aylık çocuğa mama vermeye gerek yok ek gıdaya da geçmiş olacağı için doktorumuz da böyle söylüyor
Maalesef ben günde 2 kere değil her emzirmeden sonra veriyorum çünkü sütüm çok az, bırakmam söz konusu değil

Back