format atıldıktan sonra yanlışlıkla silinen dosya bulunabilir mi?

lostsun

Nirvana
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2008
1.227
5
681
46
İstanbul
arkadaşlar sorunum şu.pc ye format atıldı c'ye d'ye fotolarımın olduğu dosyayı eşim yedeklemeyi unutmuş ve tabi hepsi gitti.geri yükleme yapabileceğim bir program varmıdır.yardımcı olursanız çok sevinirim...

pc hafızasına giren hiç bir bilgi tamamen silinemiyor ama bunu geri getirebilmek bir uzmanın işi

evet canım alınabılır programlrı var...arastır ıstersen netten bıraz.. ama zor bır ıs...

bu konuda sana easy recovery ya da recovery my files programlarını tavsiye ederim,

Eğer kullanımda sorun yaşarsanız yardımcı olabilirim. Bebişinizin resimleri için üzüldüm umarım kurtarırısınız.

easy recoveryi yükledim ama tam olarak çözemedim.yardım talebine çok sevindim.a.s.
r-stdio yu da kullandım hepsi değil ama 10 tane kadar buldum.birde format atıldıktan sonra hiçbirşeyi yüklemeden arama yapılırsa bulunma şansı daha yüksekmiş.kaç gün geçti eşimde format biter bitmez flash disktekileri atmış pc ye.
mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…