Formasyon konusunda bilgisi olanlar

minervaa

Guru
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2010
167
0
296
Ankara
Arkadaşlar merhaba,

Ben 2 yıllık muhasebe okudum. aslında muhasebe ve finans öğretmenliğiydi istediğim ama olmadı. Şimdi açıköğretim işletmeye kayıt olacağım. Yeni sisteme göre işletme mezunları formasyon alıp öğretmenlik yapabilir mi? Öğretmenliği çok istiyorum. Birde önümde başka bir yol daha var. İşletmeyi bitirdikten sonra mali müşavirlik için şansımı denesem mi? 24 yaşındayım ve yanlış verilen kararlar yüzünden mesleğimde hiç mutlu değilim. Bilgisi veya önerisi olan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum... Şimdiden teşekkürler!

hayır i.i.b.f formasyon alamazlar.zaten yeterince f.e.f ve eğitim fakültesinden mezun öğretmen var.ayrıca çoğu üni.de okurken formasyon alınıyor artık.mezun lar içinde belli bir ücret karşılığında alınıyor

Benim sorumun cevabı değil bu. teşekkür ederim ilgin için. Ücretleri konusunda bilgim var onu sormadım. benim sorum türkçe matematik öğretmenliği yapmak değil. benim işimle alakalı muhasebe, işletme öğretmenliği yapabiliyor muyuz buydu. araştırdım formasyon alabileceğimizi öğrendim. ama hala araştırmaya devam ediyorum...

hımm anladım pardon.üniversitelerde verilen formasyonlarda fen edebiyat fakültelerine veriliyor.daha doğrusu enstitüler açarken diyor.örnek veriyorum matematik matematik mühendisliği bölümünden mezun deniyor şart olarak.sizin durmunuzda mutlaka vardır.ancak bunu bence mesela nerelerde öğretmenlik yapabiliyorsanız örneğin ticaret meslk lisesindeyse oradaki öğretmenlere yada müdürlere falan sorun.çünkü enstitüler sosyal bilimler enstitüsü ve fen bilimleri ensititüsü olarak geçiyor.buralarda sizin bölümünze formasyon verilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…