Formasyon Alan Var mı?

loliss

Kitap aşeren :)
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2009
5.530
7.889
398
35
Merhaba arkadaşlar
türk dili ve edebiyatı 3. sınıftayım
mezun olunca formasyon alabiliyoruz diye biliyorum
rektörün de bu yönde bi açıklamasını dinlemiştim
örgün eğitim programlarından bi farkı olmadığına dair...
ama bazı okulların formasyona kabul edilen öğrencilerin listelerini gördüm de
hiç aöf li yok...
aranızda formasyon alan,almakta olan,alan birini duyan,gören,tanıyan var mı acaba

Ben örgündeyim ve formasyon veren üniversitelerde şart şu şekildeydi ilk başta kendi üniversitesi sonra diğerleri... Şimdi %50 %50 Mersin üniversitesi öğrencisi 50 ise 50 de dışarıdan alacak.. AÖF anadoluya bağlı ve anadolunun kendi öğrencisi de var bir o kadar sizin durum ne olur bilemem... ayrıca aöf de TDE açılalı kaç sene oldu ki zaten ilk defa alacaklar formasyon alabilirlerse...

aaa daha hiç mezun yok di mi bak bunu atladım ben...sağol arkadaşım

merhaba canım
ben formasyonla ilgili şunu biliyorum,2011 girişliler alamıyor ondan öncekiler alabiliyor diye
diğer sorularınla ilgili bir diyemeyeceğim canım

merhaba canım
ben formasyonla ilgili şunu biliyorum,2011 girişliler alamıyor ondan öncekiler alabiliyor diye
diğer sorularınla ilgili bir diyemeyeceğim canım

evet canım ben de 2010luyum zaten
ama üstteki arkadaş hatırlatt sağolsun henüz mezun yok
neyse önümüzdeki yıl alan olursa buraya yazar artık

formasyon bölümle alakası bişey mi? yani ben resim mezunuyum ama aöf türk dili ve edb okuyorum. formasyon alırsam bu ikisi içinde gecerli olur mu yoksa resim mezunuyum diye girdiğim formasyon sadece resim öğretmeni olmamı mı saglar?

tam bilmiyorum ama mantıken hangi alanda formasyon yaparsan o branşta öğretmen olabilirsin...

Eeeee arkadaslar ben simdi 2009 girisliyim ama evlilik cocuk ve tembellikte eklenince daha bu sene 1 . Sinifi tekrar okuyorum bi arkadas 2011 girisliler formasyon alamiyo demis peki ben noluyorum 4 sene sonra alicakmiyim formasyon gerci cok sey degisirde daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…