• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

formasyon alan arkadaşların yardımını rica ediyorum

neyazsamkii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2011
188
0
46
Ankara
arkadaşlar ben kendi alanımda çalışmak istemiyorum.Formasyon alarak teknik öğretmen olma şansım var.Bu durum her açıdan benim için çok daha avantajlı..
Formasyon hakkında hiç bir bilgim yok yardımcı olur musunuz lütfen.Bölümüme bakılmaksızın dersler sabit mi oluyor?(Eğitim Psikolojisi,eğitim yönetimi gibi)
2010-2011 yılından itibarende not ortalamasıyla alınacakmış.Bir de bu eğitimi yarı döneme falan sığdırmam mümkün değil mi ?1 sene mi olması lazım?

Son düzenleme:
Ben bu yıl aldım. İlk dönem derslerimiz ortaktı tüm bölümlerle. İkinci dönem bölüm bölüm ayrıldık. 3-5 kişi ders yaptık. Materyal geliştirme, Öğretmenlik uygulaması vs bunlar bölüme göre değişiyor

peki seni zorladı mı?mesela benim bölüm derslerim çok ağırdı

Şöyle söyleyeyim İstanbul Üniversitesinde aldım senelik 2000 lira verdik. Sertifika programına dönüştüğü için fiyatı arttırdılar. Dersleri akşam 6 dan sonra yaptılar. yoklamayı zorunlu tuttular ama yıl sonunda ciddiye bile almadılar. Çalıştığım yerden hergün izin alamıyordum bu nedenle derslere düzenli giremedim ama kalmadım hiç bi dersten hatta bi dersin fianlinden 100 almışım :60: Sertifika programı olursa kolay canım korkma. Elimden geldiğincede yardımcı olurum

Şöyle söyleyeyim İstanbul Üniversitesinde aldım senelik 2000 lira verdik. Sertifika programına dönüştüğü için fiyatı arttırdılar. Dersleri akşam 6 dan sonra yaptılar. yoklamayı zorunlu tuttular ama yıl sonunda ciddiye bile almadılar. Çalıştığım yerden hergün izin alamıyordum bu nedenle derslere düzenli giremedim ama kalmadım hiç bi dersten hatta bi dersin fianlinden 100 almışım :60: Sertifika programı olursa kolay canım korkma. Elimden geldiğincede yardımcı olurum

anladım canım teşekkür ederim bende ankarada yapmayı istiyorum.Yoklama falan almasalar çok iyi olur aynı zamanda işimede devam edebilirim bir süreliğine.Ben bu kadar pahalı olduğunu bilmiyordum:1: ama ne olursa olsun alacağım öğretmen olacağım:3:

anladım canım teşekkür ederim bende ankarada yapmayı istiyorum.Yoklama falan almasalar çok iyi olur aynı zamanda işimede devam edebilirim bir süreliğine.Ben bu kadar pahalı olduğunu bilmiyordum:1: ama ne olursa olsun alacağım öğretmen olacağım:3:

Kredi aldım bende :D Yıldız teknik kredi kartına taksit yaptı:69:

Back