- 24 Ağustos 2012
- 7
- 0
emzirenler zayıflama ürünlerini kullanabilrmi acaba
doktor kontrolünde kullanabilirler belki ama çok önermiyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
emzirenler zayıflama ürünlerini kullanabilrmi acaba
evet eserekli cok övüyolar hiç bir hayvan katkısı yokmuş islami helal sertifikası var bu hoşuma gitti açıkcası malüm hayvan yok içinde bide dünya salık örgütünün sertifikası var ama yinede kullanan arkadaşlara sormak istedim teşekkür ederim cevapladıgın için bide bu dudak stickini tırnak diblerine sürüyolar manikürlü gibi yapıyo kulanan bi arkadaşda gördüm güzeldi
arkadaşlar nerde satılıyor bu ürün eczanelerde bulabilirmiyiz.
Ben de Forever Living marka temsilcisiyim, kısa sürede Supervisor seviyesine yükseldim. Bankacıydım, FLP'den daha çok para kazanmaya başlayınca bankadaki işimi bıraktım. Tabi ilk etapta ben de tereddüt ettim. Kabul etmeden önce uzun bir süre ürünleri denedim. Kullandığım ve memnun kaldığım ürünlerden bazıları:
Aloe blossom bitki çayı: Hem toksinleri atıp zayıflamaya yardımcı, hem de sakinleştirici etkisi var.
Diş macunu, sabun, göz makyaj temizleyicisi, far, mineral pudra, lips (dudak balmı), koltukaltı stick, omega (balık yağı hapı), first (ilk yardım spreyi), heat lotion (ağrı kesici masaj kremi)
Zayıflama ürünleri:
lite shake mix (sütle yapılan mama),
garcinia plus (tok tutan hap),
lean (yağ yakıcı hap),
aloe vera jel.
En güzel yanı organizasyonunuza şahıslar dışında eczane, kuaför vs ekleyebiliyorsunuz Ayrıca ilk girişte aktifliğinizi yapmanız için 220 tl sipariş veriyorsunuz ama forumda yanlış anlaşılmalar olmuş sanırım. Tam 220 tl karşılığında ürün alıyorsunuz yani havaya ödenen bir ücret değil. Hem de ürünler satış değil, yeni üye alış fiyatından hesaplanıyor.
Ürünler veya organizasyon ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen olursa yardımcı olabilirim
Merhaba
Bir arkadaşım çok güzel kilo verdi zayıflama ürünleri ile . Ben de kullanmak istiyorum.
cevap verecek olan yok mu?
annem için 3 tane zayıflama ürünü sipariş verdik.satan kişi müşteri temsilcimize demişki; "1 ay içinde düzenli kullanır ve yediklerine biraz dikkat ederse min. 5 kilo verecek.Vermezse kutusunu geri getirin paranızı iade edeceğim." iade kısmı pek inandırıcı gelmese de iddialı oluşları etkileyici bence.
1 ay sonraki durumu yazarım size de...
arkadaşlar forever lıvıng adını duyan ve kullanan varmı
selam gözde ben ürün almak istiorum senden bna yardımcı olabılırmısınBen de Forever Living marka temsilcisiyim, kısa sürede Supervisor seviyesine yükseldim. Bankacıydım, FLP'den daha çok para kazanmaya başlayınca bankadaki işimi bıraktım. Tabi ilk etapta ben de tereddüt ettim. Kabul etmeden önce uzun bir süre ürünleri denedim. Kullandığım ve memnun kaldığım ürünlerden bazıları:
Aloe blossom bitki çayı: Hem toksinleri atıp zayıflamaya yardımcı, hem de sakinleştirici etkisi var.
Diş macunu, sabun, göz makyaj temizleyicisi, far, mineral pudra, lips (dudak balmı), koltukaltı stick, omega (balık yağı hapı), first (ilk yardım spreyi), heat lotion (ağrı kesici masaj kremi)
Zayıflama ürünleri:
lite shake mix (sütle yapılan mama),
garcinia plus (tok tutan hap),
lean (yağ yakıcı hap),
aloe vera jel.
En güzel yanı organizasyonunuza şahıslar dışında eczane, kuaför vs ekleyebiliyorsunuz Ayrıca ilk girişte aktifliğinizi yapmanız için 220 tl sipariş veriyorsunuz ama forumda yanlış anlaşılmalar olmuş sanırım. Tam 220 tl karşılığında ürün alıyorsunuz yani havaya ödenen bir ücret değil. Hem de ürünler satış değil, yeni üye alış fiyatından hesaplanıyor.
Ürünler veya organizasyon ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen olursa yardımcı olabilirim
Tavsiye ederim :) İlk başladığımda yaklaşık 4-5 kg verdim, bıraktığım halde o kiloları almadım. Şimdi yeniden başlayacağım ben de :)
arkadaşlar nerde satılıyor bu ürün eczanelerde bulabilirmiyiz.
merhaba banada bir arkadaşım söyledi forever diye birşey var diye. nasıl kullanılır? gerçekten işe yarıyor mu? benim bayaa bir fazlalığım varda. diyet yapamıyorumda beni bilgilendirir misiniz?