• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Fönlü Saclarim Hemen Bozuluyor

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

sweety_eva

Guru
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2006
363
465
323
ya bnm kendim çektiğim fön hiç kalıcı olmuyo bi saatte bozuluyo yaaa :bbo:

bide kuaföre gittiğimde saçımı bi defa fln yıkıyo kurutunca hiç bi elektiriklenme belirtisi olmuyo yaaaaaaa kardeşim evde yıkayınca niye elektrik çarpmışa dönüoz?

bide bu saça sıktıkları spray genellikle markalı olmuyo ama hani derler ya "pis olan herşey güzeldir":Roflol: kesinlikle katılıyorum...

bide saçımı kat kestirince resmen kafayı yedi fönsüz berbat duruyo önceden dümdüzdü napcam nasıl fönlicem ne kullanıcam yardım edinnn lütfeeeen!!

Evde kullanılan fön makinaları kuafördekiler gibi değil.Kuafördekiler daha güçlü,evde kullanılanlar sadece saçı kurutmaya yarıyor.Ama kuaför malzemeleri satan bir yerden alabilirsin. Saçının kesimi kötü yapılmış olabilir ,saçlarını nasıl kesti makasla mı yoksa ustura ile mi? Ben usturayı tavsiye ederim o zaman uçları küt küt durmaz daha doğal görünür.:1yes2:

en iyi fön ütüdür bence.ben eşime saçlarımı ütületiyom yıkayana kadar bozulmuyo:Dgerçi iki güne bir yıkarım.yani 2 gün dayanıyo ütü:D:D:D

ben bi kuaför olarak önerdigim saçının kabarmasını istemiyorsan saçına uygun bi saç kremi kullan ve eger fön çektiginde onun kalıcı olmasını saglamak istiyorsan saç spreyleri satılıyor ben genelde lorealkini öneriyorum onun köpük yada sprey olanları var istedigini al ve saçına uygula ve sonuç mükemmel bana gelen müşterilerime uyguluyorum ve 1 hafta saçının bozulmamasına şaşırıyorlar işte sırrım ... saglıklı günler dilerim

benim de saclarim katli ama allaha sukur fon sorunum yok sadece kurutuyorum millet fonlu saniyor.bu arada arkadaslar saclariniza haftada 1 sac maskesi uygulayin derim ben ise yariyor canli gosteriyor saci

benimde saçlarım dalgalı ve bende kendim fön çekemiyorum saç düzleştirici makinelerde saçmı fena halde kırdı. saçımı dalgalı kullanabilmem için jölemi köpükmü kullanmalıyım acaba.

canım sende saclarına su ıkı cu aylık duran duzlestırme yontemını yaptır bır arkadsım yaptı cok mennun yıkıyo cıkıyo dımduz ne kabarıyo ne dalgalanıyo

christina merhaba
kuaför olmana çok sevindim:)bana yardımcı olursan çok sevinirim.ben saçlarıma fön çekmedende rahatlıkla kullanabilecegim bi saç modeli istiyorum.saçlarım hafif dalgali.bana yardımcı ol lütfen.saçlarımı nasil kestirmeliyim.

yaa ya ben ne yapayım?:çok üzgünüm: sinüzitim var ve saçımı en az yarım saat kurutmam gerekiyomuş ve uzatmaya çabalıyorum ama ısıdan dolayı acaip kırılıyo yaa

ya bnm kendim çektiğim fön hiç kalıcı olmuyo bi saatte bozuluyo yaaa :bbo:

bide kuaföre gittiğimde saçımı bi defa fln yıkıyo kurutunca hiç bi elektiriklenme belirtisi olmuyo yaaaaaaa kardeşim evde yıkayınca niye elektrik çarpmışa dönüoz?

bide bu saça sıktıkları spray genellikle markalı olmuyo ama hani derler ya "pis olan herşey güzeldir":Roflol: kesinlikle katılıyorum...

bide saçımı kat kestirince resmen kafayı yedi fönsüz berbat duruyo önceden dümdüzdü napcam nasıl fönlicem ne kullanıcam yardım edinnn lütfeeeen!!

ah ah sen gel bide bunu bana sor ;)))! benim sacalar kivircik ve dalgali arasi bisey.her cesit sac düzlestirme/ fön cekme aleti aldim. kac saat aksam (sabahlari cekemiyorum cünkü yoksa okul otobisini kaciriyorum ;))) oturup saclarima fön cekiyorum. dümdüz oluyor. sabah uyaniyorum bide bakiyorumki hepsi giri dalgalanmaya baslamis. okadarda düzlestirici ürün kullaniyorum. ama hicbiride fayda etmiyor. birtek saclarim yipraniyor. suan uclari yine kirik kirik. baktin fön cekilinmiyor ozaman gerekince ya kuaförde cektir veyadda sacina köpük sürüpde sacini dalgali kullan. ;)))))) bende öyle ediyorum. byeee

Benim saçlarım ince telli, seyrek ve dalgalı. Kuaförden çıkıyorum çoğu zaman 1 saat bile dayanmıyor hemen dalgalanıyo iflit oluyorum ya...senağlama

Back