• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fondöten ya da pudra gibi değil. Peki ya NE?

Canım ben de senin gibi bu insanlar ne kullanıyo diyenlerdendim. sonra bi arkadaşımın tavsiyesiyle bb krem denemeye karar verdim iyi ki de denemişim. Artık fondoten pudra tarih oldu benim için, bb kremler muhteşem. ben missha nın perfect cover bb kremini kullanıyorum, fondoteni aratmıyo üstelik cildimin bakımını yapıyo, cildim ışıl ışıl... :)

sivilce sorunun varsa cc krem tek başına güzel durmuyor. sivilce oldugu zamanlarda mecburen clinique kullanıyorum üstünede pudra :KK16:

Canım eğer yok gibi birşey istiyorsan bu çok zor, ama pürüzsüze yakın çok daha doğal bir cilt istiyorsan ilk önce cilt bakımına dikkat etmelisin, ölü hücreleri arıntırıp bir tık daha cildini pürüzsüz kılarsan ardından kullanacağın en doğal renkli nemlendirci cc yahut bb kremlerdir. Örneğin ben Pure beauty cc ve bb kremlerini kullanıyorum, bitkisel ve kore menşeili olduğu için oldukca memnunum verdikleri sonuçtan, garnier ve maybelline ki bunlar aynı firmanın ürünleri, benim cildimde yan etkileri oluştu ve bıraktım ardından bu markayı öneri üzerine tanıdım ve oldukca memnunum uzun süredirde kullanıyorum her ikisindende 2 şer 3 er paket bitirdim ayrıcada stokladım. Şöyleki renk vermesi az doğallığı ve parlaklığı çok istersen cc kremini öneririm, aynı zamanda makyaj bazı olarakta glow bir görüntü elde etmek istediğim zamanlarda rahatlıkla kullanabileceğini düşünüyorum. BB kreminnden ve CC keminden verdikleri ayrı ayrı performanslar nedeniyle oldukca memnunum ve değiştirmeyi hiç düşünmüyorum.Bir fikir olur umarım..

bb yada cc krem üzerine bronzer genellikle bu görünümün nedeni. bir de yağlı ciltli dğilsen krem formlu ürünler kullanırsan doğal durur

Back