Fondöten ya da pudra gibi değil. Peki ya NE?

merve0716

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2014
12
1
86
Bursa
Arkadaşlar merhaba,
Ben artık allık vs. sürmekten Çok sıkıldım. Bazı bayanlara bakıyorum yüzlerin de hiç birşey yok gibi ama aslında var.😊 pürüssüz , hafif bronz ve çok hoş duruyor. Yani fondötenin ve pudranın matlığı olmuyor. Bu ürünler nedir bilen var mı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ya cc yada bb krem canım bide lorealin makyaj altı bazı var pürüssüzleştriyo oda olabilir

ya cc yada bb krem canım bide lorealin makyaj altı bazı var pürüssüzleştriyo oda olabilir

Teşekkürederim . Yani aslında tenimde hiç bir sorun yok sadece hem başka birşey sürmeyeyim hem de renk versin istiyorum. Şuan niveanın cc kremini kuşlanıyorum fena sayılmaz ama dediğim gibi görünmüyor. Peki lorealin bahsettiğin bazı ağır birşey mi? Hayatımda hiç fondöten kullanmadım yalnızca allık kullanıyorum :)

canım ürün bu minik bi kavonozda ama önce bi git tester dene ben baz kullanmazdım mağazadaki kız hani şu elin pıtırlı gözenekleri vardır ya
onun üzerine sürdü gözenekleri kapattığı gibi kadife yaptı elini gözlerime inanamadım hemen aldım
ürünün boyutu seni şaşırtmasın 1 ay oldu hala kullanıyorum zaten köpük şeklinde bi miktar al yayılıyor

Aaa ozaman bi gidip deneyim bende cnm çok sağol peki renk veriyor mu?

Aaa ozaman bi gidip deneyim bende cnm çok sağol peki renk veriyor mu?

yok cnm renk vermiyor sadece pürüzzüsleştirip boşlukları dolduruyor

Hımm anladım canım😊denemekte fayda var..

valla bu bahsettiğin ürünü bende arıyorum sorduklarım pudra diyor ama pudra değil eminim

BB krem ?

valla bu bahsettiğin ürünü bende arıyorum sorduklarım pudra diyor ama pudra değil eminim

Yaa bence de kesinlikle pudra olamaz😊 yani pudra olsa dah mat ve yapay durur diye düşünüyorum.. Bu bence profesyonel tarzda krem gibi bir ürün:)

Canım bb krem dondötene çok yakın birşey zannetmiyorum.. Ya bu da fondöten biz bilmiyoruz ya da cc tarZında birşey gibi geliyor bana😊

Canım ben fondöten kullanmadım yüzüm soyuk soyuk oluyor sürünce sinir oluyorum bb krem kullanıyorum yüzümde ağırlık falan hissetmiyorum zaten çok kusur yok renk eşitlemesi yetiyor bana garnierı kullanıyorum nıveadan memnun kalmamaıştım ben

Benimde cildimde hiç problem yok aslında.. Garnierinkine hiç bakmadım denemek lazım😊 bende niveanın cc kremini kullanıyorum daha önce hiç bu tarz birşey kullanmadığım için iyi ya da kötü diyemiyorum😄

Highlighter olabilir bazen tüm yüzüme uyguladığım'da oluyor hafif olanları ,çok doğal hafif bir ışıltı veriyor

her fondöten mat bitişli olacak diye bir durum yok ki. Örneğin Mac'in Face&Body adlı fondöteni su bazlı, ince yapılı, ciltte çok doğal ve parlak duran bir fondötendir.

mat bitiş ve pudralı görünümden hoşlanmıyorsanız ve cildinizde kapatmayı gerektirecek kusurlar yoksa the balm shelter öneririm, kendisi bb krem diye geçmiyo renkli nemlendirici diye geçiyo ve dokusu çok güzel. ancak yağlı bi cildiniz varsa bb kremler nemlendirici özellikli olduğundan bikaç saat içinde yüzünüzü parlatabilir veya cildiniz bb kremi kusabilir. sürdüğümüz her sıvı şeyi sabitlememiz gerekir. pudralı görüntüyü sevmiyorsanız transparan pudra kullanabilirsiniz. beyaz renkte ve cilde renk vermez, normal pudralar gibi de görünmez. rimmel londonda transparan pudra bulabilirsiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…