Arkadaşlar merhaba,
Ben artık allık vs. sürmekten Çok sıkıldım. Bazı bayanlara bakıyorum yüzlerin de hiç birşey yok gibi ama aslında var.😊 pürüssüz , hafif bronz ve çok hoş duruyor. Yani fondötenin ve pudranın matlığı olmuyor. Bu ürünler nedir bilen var mı?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ya cc yada bb krem canım bide lorealin makyaj altı bazı var pürüssüzleştriyo oda olabilir
Kanimca cc kremden bahsediyorsunuz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Teşekkürederim . Yani aslında tenimde hiç bir sorun yok sadece hem başka birşey sürmeyeyim hem de renk versin istiyorum. Şuan niveanın cc kremini kuşlanıyorum fena sayılmaz ama dediğim gibi görünmüyor. Peki lorealin bahsettiğin bazı ağır birşey mi? Hayatımda hiç fondöten kullanmadım yalnızca allık kullanıyorum :)
Eki Görüntüle 1097505
canım ürün bu minik bi kavonozda ama önce bi git tester dene ben baz kullanmazdım mağazadaki kız hani şu elin pıtırlı gözenekleri vardır ya
onun üzerine sürdü gözenekleri kapattığı gibi kadife yaptı elini gözlerime inanamadımhemen aldım
ürünün boyutu seni şaşırtmasın 1 ay oldu hala kullanıyorum zaten köpük şeklinde bi miktar al yayılıyor
Aaa ozaman bi gidip deneyim bende cnm çok sağol peki renk veriyor mu?
Arkadaşlar merhaba,
Ben artık allık vs. sürmekten Çok sıkıldım. Bazı bayanlara bakıyorum yüzlerin de hiç birşey yok gibi ama aslında var.😊 pürüssüz , hafif bronz ve çok hoş duruyor. Yani fondötenin ve pudranın matlığı olmuyor. Bu ürünler nedir bilen var mı?
Arkadaşlar merhaba,
valla bu bahsettiğin ürünü bende arıyorum sorduklarım pudra diyor ama pudra değil eminim
BB krem ?
Canım bb krem dondötene çok yakın birşey zannetmiyorum.. Ya bu da fondöten biz bilmiyoruz ya da cc tarZında birşey gibi geliyor bana😊
Canım bb krem dondötene çok yakın birşey zannetmiyorum.. Ya bu da fondöten biz bilmiyoruz ya da cc tarZında birşey gibi geliyor bana😊
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?