Bir araştırayım canım, sağol tavsiyen içinfarmasinin fondötenlerini denedin mi hiç doğal ürünler şubat kataloğunda 120-135-136-137 ci sayfalara bak incele farmasi.com.tr denederim
Özel bir gece için makyajımda kullanacağım fondötene karar veremedim.Günlük makyajımda bb krem tercih ediyorum.Onun dışında özel günler hariç fondöten kullanmam.Zaten sorunlu bir cildim olmadığından ihtiyaç duymuyorum günlük makyajımda fondötene.Önceki fondötenim l'oreal di.Şimdi yine loreal infallible düşünüyorum hem fondöten hem de pudrasını.şŞöyle bir sorunum da var.Cildim karma, makyajımı ilk yaptığım an hiç sorun yok.Ama 1-2 saat sonra cildimde kusma yapıyor ve çok kötü bir görüntü çıkıyor ortaya nedense.Bana bir fondöten önerin lütfen
Fondotende uzun sureli kalicilik istiyorsan, ve gunluk kullanim icin degilde ozel gunlerde kullanacagim diyosan, fiyati cokta onemli degil diyorsan; Chanel'den Perfection Lumiere'i tavsiye edebilirim. Okadarr sevdimki, gundelik fondoten degil sadece BB-krem kullanan bendeniz maalesef dayanamayip Chanelimi suruyorum. Tek kat suruyorum ama. Cok guzel, dogal, hos, gundelik bir gorunum veriyor. Ozel gunlerdede cift kat kullaniyorum (en alta gunluk kremimden sonra biraz contour yaparak). Muthis muthis muthis!
Loreal'in Infallible'inida uzun sure kullanmis biri olarak, onuda hic kotu bulmuyorum. Ama fondoten kullandigin cok belirgin oluyor o fondotende, pek bi dogallik yansitmiyor.
pompali sisesi var, pompalilar genelde daha uzun gidiyor diyorlar.Hepsiburada da 140 tl görünüyor. Günlük kullanan biri olarak ne kadar gider kestiremiyorum ama deneyeceğim. Bloglarda da baya övmüşler. Öneri için teşekkür ederim.
pompali sisesi var, pompalilar genelde daha uzun gidiyor diyorlar.
Eğer bütçeniz uygunsa Yves Saint Laurent Touch Eclat derim kesinlikle çok güzel bir fondöten benim de cildim karma ve çok memnunum.
Pudra olarak MAC MSF Natural pudrayı öneririm ama t bölgenizde çok yoğun bir yağlanma varsa ve bu yüzden parlama çok oluyorsa Nars'ın sıkıştırılmış transparan pudrası çok iyidir.
http://www.hepsiburada.com/liste/pr...kozmetik.pla&gclid=CIffrujfhsUCFZQZtAodgx8AiQ
Yukarıdaki linkte bulunan üründen mi bahsediyorsunuz? Eğer buysa kapatıcı olarak işe yaramadığı yazılmış başka sitelerde. Zaten amacı daha çok kapatıcı üzerine göz altı morluklarını kapatmak, ufak kusurları kapatmak için olduğu yazılmış. Acaba sizin bahsettiğiniz başka mı?
Hayır bahsettiğim bu değil internette ysl touch eclat fondöten diye ararsanız yuvarlak ambalajı olan bir fondöten Karşınıza çıkar:)
Ambalajlı bulamadım ama http://gorkemkarman.kadinlarkulubu.com.tr/2013/06/ysl-le-teint-touche-eclat-fondoten.html bu olsun artık:) Eğer buysa kuru ciltler için de çok iyi olduğu yazıyor. Benim de cildim kuru.
Evet canım bu bende kullanıyorum çok memnunum :)
bb kremin kapatıcılıgı nasılÖzel bir gece için makyajımda kullanacağım fondötene karar veremedim.Günlük makyajımda bb krem tercih ediyorum.Onun dışında özel günler hariç fondöten kullanmam.Zaten sorunlu bir cildim olmadığından ihtiyaç duymuyorum günlük makyajımda fondötene.Önceki fondötenim l'oreal di.Şimdi yine loreal infallible düşünüyorum hem fondöten hem de pudrasını.şŞöyle bir sorunum da var.Cildim karma, makyajımı ilk yaptığım an hiç sorun yok.Ama 1-2 saat sonra cildimde kusma yapıyor ve çok kötü bir görüntü çıkıyor ortaya nedense.Bana bir fondöten önerin lütfen
bb kremin kapatıcılıgı nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?