Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar yüzümde sivilceden kalma izler var.Yakında bi düğüne gitcem normalde fondoten kullanmam.Kullananlar ve memmun olanlar hangi fondoteni tavsiye edersiz
kızlar benim cildim çok kuru fondöten sürünce pütür pütür oluyor ne kadar nemlendirici sürsemde,kararmayan ve yağlı durmayan fondöten önerileriniz var mı?
kızlar benim cildim çok kuru fondöten sürünce pütür pütür oluyor ne kadar nemlendirici sürsemde,kararmayan ve yağlı durmayan fondöten önerileriniz var mı?
Kuru, normal ve karma ciltler yumuşatıcı bazlı fondötenleri kullanabilir. Sıvı(liquid), renkli nemlendirici (tinted moisturizer), krem (cream) ya da toz krem(cream-to-powder) kelimelerine bakmalısınız. -Nem açısından zengin(moisture-rich) ya da nemlendirici(hydrating) fondötenler kuru ciltler için uygundur. Bunlar cildinizi nemlendirir, ayrıca gerginlik ve tahrişten cildinizi korur. -Işığı yansıtan(light-reflecting) fondötenler kuru ya da olgun ciltler için en uygun fondöten tipidir. Cildinizden ışığı yansıtır ve kuru, soluk görüntünüzü canlandırır.
--- benim cildimde kuru olmasina ragmen kapaticiligi iyi diye deborah mat cam sisede olmayan birde estee lauder duoble wear tercih ediyorum... makyaj bazi uygularsan bi nebze daha isini gorur sanirim..