ben de beyaz tenliyim o maybillene fondöteni kullandım, şimdi baktım numarası 03 lıght sandbeige :)[
cnm tşkler sonunda biri numara yazarak yardımcı oldu herkez bakıp geçiyo bazen paylaşımlar harika oluyo herkez yazıyo fikrini bazen gene tık yok :) memnun kaldınmı peki bu fondotenden..
rica ederim canım, kalktım baktım senin için numarasına :)
bu benim kullandığım ilk fondötendi, güzel bir fondöten aslında, rengi uyumlu oluyor, ama bende pul pul görünüm yapmıştı biraz. tabi o zamanlar elimle sürüyordum fondöteni, belki ondandır. şimdi sünger kullanıyorum başka fondötenle, daha güzel oluyor.. eğer benzer fiyatlı başka ürün düşünürsen, flormar perfect covarege fondöteni öneririm. 18 lira. yeni aldım gayet güzel, akışkan. bloglarda da övülen bir fondöten. ben de o yüzden alıp denedim. güneş koruma faktörlü. bende mac fondöten de var ama parlama yaptığı için kullanamıyorum, yani illa çok pahalı şeylere de gerek yok, flormar fondöten kullanmam diyordum ama beni şaşırttı
bende birkaç gün evvel flormarın o fondötenini aldım. biraz sivilce izlerim falan vardı yüzümde çabk kızarırdı ama çokk sevdim bitince tekrar alıcam özellikle m.a.c in fırçasıyla harika sonuç verio
tşk ederim cnm internet üzerinden sipariş verebileceğim ürünler aradığımıda belirteyim çünkü etrafımda kozmetikçi yok netten yapıyorum siparişlerimibazen görüyorum yolda milletin yüzü pürüzsüz gbi hemde doğal bnde istiyorum :) bide max factor lasting performance kullandım demiştim onunda altına ben nemlendirici uyguluyorum üzerinde fondoten sürüyodum parlıyodu sanki yanlış mı yaptım yoksa o fondotenin yapısı mı öyle kullanan vardır belkim
cildin yağlıdır belki. fondoten de yaglı olabilir. cilt tipine uymayabilir.
aslında bu tip ürünlerde dogru ürünü secmek o kadar zor kien açık tonunu alıyoruz ama o en açık tonun bile farklı tonları var cildin alttonlarına göre.
istersen bir de fondotenin üzerine hafif sabitleyici pudra geç özellikle parlayan kısımlara.
dediğim fondoten aslında çok güzel bi ürün. ben de kullandım beyaz tenliyim çok. ve ciltle inanılmaz bütünleşiyor renk farkı filan olmuyor. nar özlü cildi besliyor filan. ben aslında double wear almak için gitmiştim. ama boynerdeki kadın daha çok gençsin hiç gerek yok cildini o kadar kapatmaya yazık etme kendine, zaten çok sorunlu bir cildin de yok filan dedi. bunu aldım. aslında sorunlu cildimiz yok pek de.. biz mi komplex yapıyoruz nedir bilemedim ya
doğru söylüyosun cnm tşk ederimm yardımcı olduğun için o dedğini ben hangi siteden alabilirim mesela onda bi fikrin varmı peki
doğru söylüyosun cnm tşk ederimm yardımcı olduğun için o dedğini ben hangi siteden alabilirim mesela onda bi fikrin varmı peki
eskiden strawberry vardı ama o sitede gümrük yüzünden durduruldu türkiyeye gönderimkozmetikcim' e bi bak istersen belki vardır.