Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bakıp çıkmış olmayayım diye yazıyorum canım bn kullanımıyorum ama arkadaşım max factor kullanıo çok memnun gerçektende çok güzel canlı duruyo pudrasıda lorealdi hralde:)
teşekkür ederim kızlar loreal aldım,ama rengi biraz koyu gibi geldi yaa evde denedim şimdi,ışıktan mı ne bilmiyorum bide yarın gün ışığında denicem inş koyu renk almamışımdır
Bu arada söylemeden gecemeyeceğim.max factorun her cilt tonuna uymadığını düsünüyorum.Şahsen Ben plastık kutuda satılan ince silikonlu fondotenini kullandım bir ara lorealden sıkıldıgım için ama maalesef hiç tenime uymadı tonu..Sonra bir kaç arkadasımın fondotenlerini denedim onlarda cilt rengime uymadı boynumla cok büyük bir fark vardı yüzümde.Ancak tonunu bulan arkadaslar varsa vazgeçmesinler inanılmaz harika bir fondoten..
kızlar bende loreal infallible fondoten kullanıyorum yıllardır cok memnundum ama artık sıkıldım önerebileceğiniz daha iyi bir marka varmı?? Vichy falan?
eveeeeeet mutlaka ikisnden birini kullananlar vardır,kapatıcılığı yüksek ama kalıp gibi durmayan bi fondöten arıyorum,yaşım 22
tavsiyeye ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim