Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Fondöten önerisi..max factor mü,loreal mi??

Barcemad

Guru
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2009
1.824
684
eveeeeeet mutlaka ikisnden birini kullananlar vardır,kapatıcılığı yüksek ama kalıp gibi durmayan bi fondöten arıyorum,yaşım 22
tavsiyeye ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim

bakıp çıkmış olmayayım diye yazıyorum canım bn kullanımıyorum ama arkadaşım max factor kullanıo çok memnun gerçektende çok güzel canlı duruyo pudrasıda lorealdi hralde:)

bence her ikisi de iyi. ben max factor kullanmıştım çok memnundum bitince yenisini almaya gittim ama istediğim numarayı bulamadım. orda calışan görevli arkadaş lorealin de aynı kalitede olduğunu söyledi. ben de aldım. şu anda lorealin kırmızı başlıklı olanını kullanıyorum çok da memnunum.

ben lorealin roll on fondotenini almayı düşünüyorum
bloglarda okuduğum kadarıyla baya begenilmiş

canım ben maybellinenin affinitone 24h olanını kullanıyorum ve çok memnunum hiç bozulma yapmıyor hissetmiyorsun bile ayrıca uzun süre kalıcı terden falan etkilenmiyor fiyatıda uygun sayılr denemeni tavsiye derim:)

loreal true match oneririm, cildiniz cok kuru degilse memnun kalcaginizi dusunuyorum

teşekkür ederim kızlar loreal aldım,ama rengi biraz koyu gibi geldi yaa evde denedim şimdi,ışıktan mı ne bilmiyorum bide yarın gün ışığında denicem inş koyu renk almamışımdır:KK50:

kızlar bende loreal infallible fondoten kullanıyorum yıllardır cok memnundum ama artık sıkıldım önerebileceğiniz daha iyi bir marka varmı?? Vichy falan?

Bu arada söylemeden gecemeyeceğim.max factorun her cilt tonuna uymadığını düsünüyorum.Şahsen Ben plastık kutuda satılan ince silikonlu fondotenini kullandım bir ara lorealden sıkıldıgım için ama maalesef hiç tenime uymadı tonu..Sonra bir kaç arkadasımın fondotenlerini denedim onlarda cilt rengime uymadı boynumla cok büyük bir fark vardı yüzümde.Ancak tonunu bulan arkadaslar varsa vazgeçmesinler inanılmaz harika bir fondoten..

Son olarak ,

Piyasadaki birçok satıcı sdece urunu satmak için sizinle ilgileniyor elinize sürdügü fondoten cildinize uymasa bile yok allıkla düzelir yok ışıktan böyle duruyor gibilerinden açıklama yapıp size teninizle alakasız fond.kaptırmaya çalışıyor.Böylelerine pabuç bıraktırmayın ( bn çok bıraktırıp pişman oldum :)

bugun kendime lorealden true match fondoten aldım .. önce infallible gibi sürüluyor sanıp kalın bir tabaka halinde sürdüm ve yüzüm silik soluk ruh gibi oldu..

moralim çok bozuldu..ama su bazlı sanırım daha akıskan sonra ince bir tabaka seklinde uygulayınca harika durdu .. pembe allıklarımla cok hoş olacaklar..

max factor lasting performance kesinlikle.loreal true match almıştım beğenmedim durdukça koyulaşıyor zaten hemde pudralı ama max factor çok hafif hissetmiyorsun bile.hafifliğine rağmen kapatıcılığıda iyi.

Bu arada söylemeden gecemeyeceğim.max factorun her cilt tonuna uymadığını düsünüyorum.Şahsen Ben plastık kutuda satılan ince silikonlu fondotenini kullandım bir ara lorealden sıkıldıgım için ama maalesef hiç tenime uymadı tonu..Sonra bir kaç arkadasımın fondotenlerini denedim onlarda cilt rengime uymadı boynumla cok büyük bir fark vardı yüzümde.Ancak tonunu bulan arkadaslar varsa vazgeçmesinler inanılmaz harika bir fondoten..

canım senin aldığın sanırım color adapt bende aldım ondan o iğrenç fondöten ne cilt tonuna uyuyor ne kapatıyor berbat yani.

ßende çok aramştm bi dönem :) hangisi olucak yok tenime uymadı yok yüzümde olduğu belli die diee :) son 6 aydır loreal vissbile kullanıorum teninm ne çok açık ne çok koyu 120 nosunu aldım tam oturuo :) kumralsanz uygun:) KAPATCLIĞI GAYET GÜSEL VE CİLTTE FONDOTN OLP OLMADĞI BELLİ DİİL KREM GİBİ KOKUO :) KOKUSUDA GÜSEL CİLDİDE TAHRİŞ ETMİO KAŞLNTI KIZARKLK FELAN YAPMIO ...

AMA TABİ BASKA DAHA İYİDİR DEDĞİİNZ ÖNERİLERNZ VARSA ALMAK İSTERM :) Bİ GÜZELLİK UZMANIDA ŞÖLE DEDİ : FONDOTEN KESİNLKLE ŞUAN İÇİN ETKİ ETMESEDE İLERDE ÇOK BÜYÜK SORUNLAR YARATR CİLTTE CİLDİNİZ ÇOK KUSURLU DİİLSE LÜTFEN FONDÖTEN KULLANMAYN KAPATICI KULLANIN.... KAPATICADA ÖNERDİĞİ MARKA ALİX AVİENMİŞ . GENELDE GELİN MAKYJLRNDADA BU ÜRÜN KULLANLRMŞ GÜNLÜK KULLANIM İÇİNDE UYGUNMŞ

maybelline affinitone 24h veya rimmel'in fondötenlerini kullanabilirsin canım kapatıcılığı yüksek olanları mevcut.Maybelline ve rimmel'in fondöten fiyatları ortama 30-40 tl civarı ama fondöten için 100-150 lira gözden çıkardıysan mac veya lancome her zaman daha iyidir.Ben rimmelin kapatıcığı orta seviye olan fondöteni kullanıyorum çok memnunum.

eveeeeeet mutlaka ikisnden birini kullananlar vardır,kapatıcılığı yüksek ama kalıp gibi durmayan bi fondöten arıyorum,yaşım 22
tavsiyeye ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim

canım benim yaşım da 22. iki markanın da nerdeyse her ürününü kullandım.ikisi arasında tercih yapmak gerektiğinde max factor derim açık ve net şekilde. hem fondoten hem pudrada bence max factor daha iyi.

X