Saç Şekillendiriciler Fönden Sonra Saçlarımın Ucu Kıvrılıyor !!!

merve1987

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2008
14
0
86
Konya
merhabalar....saçlarımı kuaföre kestireyi azcık derken hepsi gitti nerdeyse........her neyse uzadı biraz 6 cm kadar ama bu seferde fön çektikten 2 dk sora uçları kıvrılıyor ve boy uzunluğu belli olmuyor.....çok sinirimi bozuyor bu durum...önerisi olan var mı arkadaşlar???:uhm::çok üzgünüm:

canım saçların dalgalıysa böyle olması çok normal düzleştirici kullan dicem ama o dasaçını kırıcak kısa modeller denesen belki yararlı olur

benim saçlarım dalgalı olduğu için fön çektikten sonra kıvrılıyo bide kırıklarım var ondanda olabilir

saçlardaki fönün kıvrılmasının nedeni saçınızda kat olmasının da büyük bi etkisi var. Benim bonus bir arkadaşım vardı saçını neredeyse her gün düzleştirir gelirdi hiç de kıvrılma olmazdı ohaoldumsmile

Canım tek birşey söyliyim sana onun saçla alakası yok fönü çekenle alakası var. Benim saçımda öyleydi ucu hemen kıvrılıyordu. Ve saçımdaki fön hiç tel tel olmuyordu. Hep dümdüz çekilmiş fönlere özeniyordum.. Saçımdan kaynaklanıyor sanmıştım çok dalgalı bi saça sahibim diye alakası yokmuş. Dün bir kuaföre gittim sonuç muhteşem. Gerçekten çok güzel fön çekti.. 100 mesajım olmadığı için resim ekleyemiyorum bu şekilde bak istersen.. Bence en kısa zamanda doğru kuaförü bulmalısın.. Linkin başına h ekleyip bakabilirsin.. Sanırım sende saçın böyle olsun istiyorsun,olurda ama gerçek kuaförü bulmak önemli..

ttp://i1003.hizliresim.com/2010/3/22/3279.jpg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…