Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Salon ve Günlük Oda DekorasyonuFON ve Halı İçin Yardım !!!
Merhaba, Fikirlerinizi rica ediyorum zevkli hanımlardan. Beyaz ve bu senenin moda rengi dedikleri mavi renk koltuklarım. Halı ve fon uyduramıyorum malesef. Örnek olsa daha çok sevinirim ama görmek açısından. Şimdiden teşekkür ettim.
merhabalar, önerilerim biraz aykırı gibi gelebilir ama umarım beğenirsin. öncelikle halı çok koyu bordo ya da kırmızı olmalı. deseni etnik olmalı çünkü chesterfield daha çok dağ evleri gibi ağır ve etnik yerlerden geldiği için bu tür desenleri kaldırır. tabi bu etnik desenin daha modernlerini de bulabilirsin ama kesinlikle kırmızı tonları olmalı. https://www.ikea.com.tr/urun-katalo...yuk-boy-halilar/40322032/valby-ruta-hali.aspx gibi
görsel olarak şöyle durur .
perde için ikat desen güzel duracaktır
.
dediğim gibi aykırı fikirler ama oş ve modern olur. üstelik kimsenin evine benzemez.