Teşekkür ederim öneri için.Koltuklar mavi değil yeşil aslında fotoğraftan dolayı öyle görünmüş olabilir.Öyle parlak ya da desenli bi kumaş bana göre değil.Fonları koltuğa yakın bir ton alırsam hoş durmaz gibi geldi.Duvar rengimiz gri o yüzden gri düşünmedim. Ya yeşilin çok açık bir tonu ya da pudra tonları yattı aklımaMavi koltuklarla uyumlu mavi olabilir. Yada bej rengi - bu yıl gri, parlak gümüş rengi moda- parlak ipek bi kumaşa mavi bej osmanlı desenli de olabilir
Yakışabilir evet ama ben hardal rengini kahverengiyi hiç sevemedim.Teşekkür ederim öneriniz için:) Evimiz de sade ferah dinlendirici tonlarda herşey.Fonlar da böyle bir ton olsun istiyorum.Ben sİzin yerinizde olsam kesin hardal rengi yaptırırdım İnanılmaz yakışır birkaç tane yastık eklerdim oturma grubuna hardal renkte birkaç tane süs eşyası objeler avize de belki evet olabilir çok yakısacagına emin olun
Teşekkür ederim şu yeşili diye geçiyor koltuğun rengi.Ona yakın tonu bir yerde bulabildim onda da 1000 liraya yakın fiyat verdiler başka bir seçim yapmak zorundayım.O tekli koltuğun rengi pastel yeşil mi emin olamadım ama tam o tonda bir fon perde kesinliklee biraz patlatmak lazım salonu bence .huzurlu günler dilerim yeni eşyalarınızla
Aslında tam orta tonlarda bir yeşil.Çok koyu da değil açıkta.4-5 tane perdeci var hepsini dolaştık uygun olan yerlerde seçenek az.Öbürlerinin fiyatları da uçuk işte. Ben de açık tonlarda bir yeşil düşünmeye başlamıştım.Salonda laminat ve duvarlar dahil olmak üzere gri beyaza yakın tonlar ve bu koltukta ki yeşil var.Halı da da pudra pembe tonu olunca fonlar, zigon,bikaç objeyle pudrayımı katsam biraz dedim.Başka yerlere baksan cidden çok iyi olur.bu arada baya nerdeyse hakiye yakın bir ton gibi pastel yeşil gibi görünüyor.
yani resimlerde pudra zaten baskın gibi kaybolur bence patlat bir renk pastel ton yeşil ya da diğer renklerde pastel ama hardal olmasın.Aslında tam orta tonlarda bir yeşil.Çok koyu da değil açıkta.4-5 tane perdeci var hepsini dolaştık uygun olan yerlerde seçenek az.Öbürlerinin fiyatları da uçuk işte. Ben de açık tonlarda bir yeşil düşünmeye başlamıştım.Salonda laminat ve duvarlar dahil olmak üzere gri beyaza yakın tonlar ve bu koltukta ki yeşil var.Halı da da pudra pembe tonu olunca fonlar, zigon,bikaç objeyle pudrayımı katsam biraz dedim.
Kırlent kılıfını alıp gitcem perdeciye ona göre bir yeşil seçmeye çalışayım öncelikle olmadı başka seçeneklere yönelirimyani resimlerde pudra zaten baskın gibi kaybolur bence patlat bir renk pastel ton yeşil ya da diğer renklerde pastel ama hardal olmasın.
kolay gelsin umarım dilediğince olsun her şeyKırlent kılıfını alıp gitcem perdeciye ona göre bir yeşil seçmeye çalışayım öncelikle olmadı başka seçeneklere yönelirim