- 20 Aralık 2015
- 1.080
- 857
- 53
- Konu Sahibi belaokumakitapoku
-
Fıstık yeşili?Yoksa zeytin yeşili mi?
Hardal rengini hic sevmem ben :/Ikisi de koyu olmaz mi yesille murdum
Lila yada hardal sari nasıl
Lila da çok iyi fikir.Mobilyanızın tarzını bilmiyoruz tabi ama kadife haki hayal ettim çok güzel olabilir.Koltukların modelini,düşündüğünüz perde şeklini ve zemin kaplamasının rengini atarsanız belki daha isabetli fikirler veririzCok hos olur zeytin yesili. Peki haki nasil olur?
BayildimBenim aklıma hemen mint yeşili geldi.
Mürdümün sertliğini kırar ve daha soft ve renkli bir hava verir.
Gayet sade spor aynı zamanda şık. Tek renk hepsi desensiz. Henüz gelmedi umarim canlanmistir aklinizda. Lila ve mint yesili önerileri cok hosuma gitti.Lila da çok iyi fikir.Mobilyanızın tarzını bilmiyoruz tabi ama kadife haki hayal ettim çok güzel olabilir.Koltukların modelini,düşündüğünüz perde şeklini ve zemin kaplamasının rengini atarsanız belki daha isabetli fikirler veririz
Teşekkür ederimHayırlı olsun bu arada,güle güle oturun inşallah çok memnun olursunuz yaptırınca.Darısı biz yuva isteyenlerin de başına
Risk almak istemezsem ilk tercihim o tonlar olucakbence mor olmalı, mürdüm tonunun daha koyusu ya da es rengi
Dantel fon olacak dımı ?
Gri samimi havayi alip goturucek muhtemelen o yuzden istemiyorumhayırlı olsun oncelıkle gri renk düşenebilirsiniz...
Ne gerek var guzelım onlara gectı bıttı artık onların modasıHayir duz mu deniyor kalin kumasli var ya onlardan anlamıyorum pek kumaslardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?