Saç Şekillendiriciler Fön/kurutma makinesi önerileri..

karbeyaz07

instagram/askbuyukbedengiyer
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2010
1.253
191
163
36
Forumu araştırdım ama uygun başlık bulamayınca konu açma ihtiyacı hissettim..Kızlar saçlarım aşırı gür ve kabarık elektirklenmeye müsait bi saçtır eskiden kıvırcıktı düzleştire düzleştire iyice kötü bir hal aldı..Tabiki düzleştiricim yıllardır favorim olan babyliss düzleştirici.Banyoda Gliss düzleştirici etki ürünlerini ve watsons ballı saç bakım cilasını kullanıyrm.Banyo sonrasındada gliss spreyler ve kremlerden kullanıyorum ama artık düzleştrici saçlarımı öldürme noktasına getirdi.Sizin yrdımınıza ihtiyacım var,fönlü gibi yapan,yüksek ısılı,hemen kurutan,düzleştirici gerektirmeyen bir fön/kurutma makinesi almak istiyorum acil önerilerinizi bekliyorum :)

benimde saçlarım çok gür yeni evlendim ve çeyizime profesyonel makina aldım kuaförlerin kullandığı
adı astra 8812 modeli
yıllardır kullanıyorum vigo başlığı ile beraber.

benimde saçlarım çok gür yeni evlendim ve çeyizime profesyonel makina aldım kuaförlerin kullandığı
adı astra 8812 modeli
yıllardır kullanıyorum vigo başlığı ile beraber.

nasıl peki memnun musun? etkileri nasıl? düz gibi yapıyor mu kurutması nasıl?

nasıl peki memnun musun? etkileri nasıl? düz gibi yapıyor mu kurutması nasıl?

vigosunu daha çok kullanıyorum biraz köpükle hemen dalgalanıyor saçlarım
düz tabiki yapar zaten kuaförlerin kullandığı markadan
ama ben kuaförden almadım normal aldıklarının fiyatına değil iki katından satıyorlar
tanıdık olsa bile:)
istiç nebioğlu
ya da eminönü şubesi zazahandan alabilirsin
kuaförler burdan herşeyi indirimli alıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…