E esraozer Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Aralık 2009 2 0 86 İstanbul 30 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi esraozer #1 Ne kadar sıklıkla fön çektiriyorsunuz? Daha çok nereye gitmeden fön çektiriyosunuz? Kaliteli bir fönün fiyatı sizce ne olmalıdır ? merak etmekteyim yardımcı olursanız sevinirim..
Ne kadar sıklıkla fön çektiriyorsunuz? Daha çok nereye gitmeden fön çektiriyosunuz? Kaliteli bir fönün fiyatı sizce ne olmalıdır ? merak etmekteyim yardımcı olursanız sevinirim..
E emdev Ziyaretçi 30 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi esraozer #2 benim evde düzleştiricim var onunla çekiyorum,haftada 1 gün. benim gibi çekemiyor kuaförler. onların fönünü hiç beğenmiyorum :umursamaz:
benim evde düzleştiricim var onunla çekiyorum,haftada 1 gün. benim gibi çekemiyor kuaförler. onların fönünü hiç beğenmiyorum :umursamaz:
E esraozer Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Aralık 2009 2 0 86 İstanbul 4 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi esraozer #3 cevap verirseniz sevinirim dostlar..
K kaderik16 Ziyaretçi 10 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi esraozer #4 GeneLde öyle düzleştiremeyeciğim kadar kötüyse fön çektiriyorum saçıma hep düzleştirici kullanıyorum.Fön bursada en iyi kuaförde 15-20 arasında değişiyor.
GeneLde öyle düzleştiremeyeciğim kadar kötüyse fön çektiriyorum saçıma hep düzleştirici kullanıyorum.Fön bursada en iyi kuaförde 15-20 arasında değişiyor.