Deniz Ürünleri Folyoda ipura (resimli)

pinaripekci

pinaripekci.blogspot.com
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
3.830
14
358
45
İzmir
çipuranın hoş bir sunumu

6 adet çipura temizlenir ve yıkanır.

6 adet çipura(çiftlik değil deniz çipurası olsn çok daha lezzetli oluyor)
3 adet orta boy patates
2 adet orta boy sogan
150 gr tereyağı
2 adet limon
tuz
6adet defne yaprağı

temizlenmiş çipuralar tuzlanır.tek tek alüminyum folyo parçaları kesilerek üzerine yerleştirilir.arasına bır mıktar tereyagı koyulur ve halka seklınde dogranmıs patates sogan ve lımon parcaları ve defne yaprakları esıt olarak tum balıkların arasına yerlestırılır ve paketlerı kapatılıp 170 derece fırında 45 dk pişirilir.sıcak sıcak ikram edilir.afiyet olsn.

Son düzenleme:
gercekten cok guzel oluyor boyle canım ya ellerine sağlık ama ben patatesli denememiştim hiç aklımda ılk yaptıgımde patatesde ekleyecegım cnm saol paylaşım için.....

gercekten cok guzel oluyor boyle canım ya ellerine sağlık ama ben patatesli denememiştim hiç aklımda ılk yaptıgımde patatesde ekleyecegım cnm saol paylaşım için.....

teşekkür ederm tatlm guzel yorumun ıcın.babam bazen tavada balık pısırınce en son patateste kızartırdı burun kıvırırdm ben yakıstıramazdım patatesle balıgı ama bırgun tadına bakiim dedim muhteşem oluyor.sonra çipuradada denedm folyonun ıcınde hamur gıbı oluyor o patatesler gercekten denemelısın cnmcm.sımdıden afıyet olsn...opuyorumnanaktan

of anam offf ne guzelde kizarmis
bende boyle seviyorumda
ev ahali boyle sevmeyip kizartmasini sevince kendimede boyle yapamiyorum ,tabi en sagliklisi boyle
onceden cok sevmezdim baligi simdi cok seviyorum
ellerine saglik canim

of anam offf ne guzelde kizarmis
bende boyle seviyorumda
ev ahali boyle sevmeyip kizartmasini sevince kendimede boyle yapamiyorum ,tabi en sagliklisi boyle
onceden cok sevmezdim baligi simdi cok seviyorum
ellerine saglik canim

balık çok faydalı cnm bnm haftada en az bır defa yenmelı ama cogumuz bu kadar sık tuketemıyoruz.yınede yedıgm zamanda zevkle yemeyı severm o yuzden bu yolu cok sevdm.halamdan ogrendım ben boyle yapmayı gercekten cok pratık ve de lezzetlı...ayrıca güzel yorumun için tşkrler tatlmopuyorumnanaktan

bunun üzerine azda zeytinyağı ve limon gezdireceksin.ondan sonra yemede yanında yat.

ellerinize sağlık...çok hoş görünüyor...

kişmsenin canı çipura çekmirmu canlar.şimdi bu çipura burda olsun die kaç takla atardm ben ama işteyimmmm..git yağsız pilav semizotu haşlaması,tuzsuz köfteni ye gel bınaaar ya da git çin yemee sööle..

yaaa yapılır mı balık delisine.çok güzel olmuş canım yaaa.
senin yemek süslemelerine bayılıyorum.

Bu balık ne kadar sürede pişiyor bu zamana kadar hiç balık pişirmedim hep annem yapar onda yeriz

yaaaaaaaaa bende istiyorum
canım çok balık çekti
çipura benim favorim zaten
ellerine sağlık pınarcım

yaaaaaaaaa bende istiyorum
canım çok balık çekti
çipura benim favorim zaten
ellerine sağlık pınarcım

sağolasn cnm..çipurayı bende çok severim ama en çok ta bu şekilde seviyorum tüm lezzeti içinde oluyor harika..hele deniz çipurası olunca değmeyin keyfimekaydirigubbakcemile3

çok leziz görünüyor fırında denemedm denemek gerekir

bende bayılıyorum çipuraya ama yanında patates filan sevmiyorum buğulama gibi oluyor...geçen hafta sadece tepsiye koydum pişirdim folyoya sarmadan üztüde kızarmıştı ohh çok nefisti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…