• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Folikül kist bakar mısınız?

freewoman1

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2024
448
155
18
Merhaba kızlar konuyla alakalı bişey bulamadım buraya yazayım dedim artık regl günüm 1 ocakdı 26 aralıkta kahverengi akıntı başladı bugün oldu devam ediyor regl olamıyorum bana kafayı yedirticek doktora gittim regl ile atarsın bunu dedi yumurta çatlayamayıp kiste dönüşmüş regl olursam inşallah gebelik için tedaviye başlayacağım kendim nasıl bişey yaparak reglimi söktürebilirim bilen yazarsa eğer çok sevinirim

Onu dıyen doktor adet söktürücü neden yazmadı ki acaba

Onu dıyen doktor adet söktürücü neden yazmadı ki acaba
merhabalar cevap verirseniz çoook sevinirim. Bemim fsh: 6 mIU/mL çıktı. Lh değerim ise 3,7 mIU/mL çıktı. DHEA SO4 değerim ise 282,62 µg/dL çıktı.Total testesteron 28,34 ng/dL çıktı Normal mi? Pcos teşhisi konuldu. Sol overde periferik yerleşimli folikul varmis bi de. Saclarim ondsn mi dokuluyor

merhabalar cevap verirseniz çoook sevinirim. Bemim fsh: 6 mIU/mL çıktı. Lh değerim ise 3,7 mIU/mL çıktı. DHEA SO4 değerim ise 282,62 µg/dL çıktı.Total testesteron 28,34 ng/dL çıktı Normal mi? Pcos teşhisi konuldu. Sol overde periferik yerleşimli folikul varmis bi de. Saclarim ondsn mi dokuluyor
Ben bilmiyorum sağlıkçı değilim valla :)

Back
X