Gebeliğe Hazırlık FOLIKASIT

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktor onu verdiyse onu kullan kuzum. Önemli olan miligramının fazla olmaması. 400 mikrogram olmalı.
Ben gebelikten önce 3 ay elenetal kullandım. Gebelik başlayınca doktora gittiğimde folattro kullan dedi. Onu da 3 ay kullandım.
Şimdi 4.ayımdayım doktor foliği bıraktırdı pregnacare adında bir multivitamin başladık. Onun içinde de folik asit var diğer vitaminlere ek olarak.
Foliklerin birbirinden farkı oluğunu düşünmüyorum. Doktoruna güven derim.

Kızlar görüyorum hamileliği ilerlwtmişsiniz kaçıncı haftada kese gördünüz 5+2 de göremedim ben

Kızlar görüyorum hamileliği ilerlwtmişsiniz kaçıncı haftada kese gördünüz 5+2 de göremedim ben
Ben 6 da kese gördüm 6.haftadan önce gitmedim zaten doktora. Kese görünmesi için hcg değerinin 5000 in üstüne çıkması gerek
Kalbi de 7.haftada duydum

Banada dua edin canım
Keseyi görmek için 8.haftaya kadar beklenmeli diye biliyorum. 5 daha çok küçük.
Ben 5 de sadece hcg sonucumu göstermek için doktora gittim ultrasona bile almadı
2 gün sonra kan testi yap 2 kat artarsa haftaya gel demişti..
Gebelik sürecinde olumsuz olan her örnekten uzak durup içinizi ferah tutun

Ay inş canım inşş

merhaba ben hamile kalmak istiyorum doktora gittim folikasit verdi Q FOLIN diye bir ilac internette hic bi bilgi yok 1 aydir kullanıyorum ve suphedeyim kullanan bilen varmi yardimci olabilirmi
Merhaba kardeşim ürün çok güzel bir ürün ben onu kullandım Rabbime şükür bebeğime kavuştum.inşallah sanalda nasip eder.bende çok araştırdım nasfarma üretiyor www.nasfarma.com da bilgi bulabilirsiniz. Etrafımda herkez Q Folin konuşuyordu doktoruma danıştıkta. Sonra kullandım

cok teşekkür ederim. 3 ay kullandim hamile kaldim ama dusuk oldu malesef simdi yeniden başlayacağım insallah bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…