Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 ay uzun bi sureBi zararı olmaz kullanabilirsin bebek düşünüyorsan ilaç değil vitamindir'istediğin zaman aç veya tok içiliyor düzenli kullanmak önemli ben 6 Aydır kullanıyorum.
Doktor banada onerdi ve suan kullaniyorum 3. kutuyu hamile kalmakla ilgisi yok canim bebegin gelisimi icin alinmasi gerekiyormus doktor soyledi bana korkulacak birsey yok canim herhangi yan etkisi veya zarari yok vitamin gibi birsey oldugu soylendi banaDoktor onerisi olmadan folik asit kullanımının bi zararı var mıKullananların yorumlarını da merak ediyorum araştırdığım kadarıyla 3 ay kullanılmasını öneriyorlar , kullanıp gebe kalan var mı ? Günde kaç defa alınması gerekir , yemekten önce mi sonra mi ?
6 ay uzun bi sureBebek düşünüyor musunuz peki bi etkisi oldu mu ? Ben yeni kullanmaya başladım işin aslı yeni evliyim henüz 4 ay , korunmuyoruz bu yüzden geçen aylar da şüpheli ilişki sonucu bi beklentiye girdim isteksiz bi şekilde ama sonuç negatif , bunun üstüne neden ? Diye sorgulamaya başladım doktora gitmek istemiyorum çok erken , folikasiti önerdi cevremdekiler. İki gün kullandım düzenli kullanmak istiyorum artık , bu duzen sadece her gün içmek mi yoksa her gün ayni saatte içmek her gün tok karnına içmek gibi mi ? Aç veya tok yazmışsınız kafamı karıştırdı bu biraz
![]()
Teşekkür ederimFolik asit ilaç değil vitamin dir vücutta depolanmaz bu yüzden sürekli içmenizin bir zararı yok aksine faydalıdır gıdalardan en çok marul da bulunur hamileyken bebeğinizin omurilik gelişimini destekler çok önemlidir her hamilelik düşünen kadın korkmadan günde 1 defa alabilir canım sıkıntı yok :)
Doktor onerisi olmadan folik asit kullanımının bi zararı var mıKullananların yorumlarını da merak ediyorum araştırdığım kadarıyla 3 ay kullanılmasını öneriyorlar , kullanıp gebe kalan var mı ? Günde kaç defa alınması gerekir , yemekten önce mi sonra mi ?