Folik asit

busee cemre

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2024
55
7
25
Benim sitedeki kızlara bir sorum olacaktı Mehmet Fatih karslı'nın bir Folik asiti var bunu kullanıp gebelik elde eden var mı Ben daha önce Eczaneden inofolik toz alanı kullandım 2 ayında gebeliğimi öğrendim fodegayı kullanan varmı

İnofolic Combi HP tek geçerim, pcosum var 3 ay sonunda spontane gebe kaldım. Yeni formu bu sanırım, daha güçlü bir bileşeni var. 1 senede olmayan 3 ayda oldu

Ben fodega-regenesis max-imom karışık gittim folik asit olarak.

Benim sitedeki kızlara bir sorum olacaktı Mehmet Fatih karslı'nın bir Folik asiti var bunu kullanıp gebelik elde eden var mı Ben daha önce Eczaneden inofolik toz alanı kullandım 2 ayında gebeliğimi öğrendim fodegayı kullanan varmı
Canım merhaba dr bana da inofolic pembe olanı verdi adetin ilk günü mü başlamayalım acaba herhangi bir kilo artışı yaptı mı? İnşallah bende de etki eder çok istiyoruz 🥲

Ben hiçbir şey yapmadım ilaç içmedim doğal beslendim 2 kez hamile kaldım 1 sene sonra yine hamileyim

X